Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] kalimdor+kamer

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam problem.. chcialem pograc na kamerze na Kalimdorze.. ale nie dziala, wisi na "zostaniesz polaczony z serwerem".. spoko, poradniki na stronie kamera sa, damy rade..

probuje z tym keymanagerem, wyskakuje mi blad z Illegal characters in path, nie wyszukuje mi procesu metka.

probuje z Cheat Eengine.. za pierwszym sposobem daje rade, znajduje cos... ale hexa jak konwertuje to mi jakies dziwne znaczki wchodza, ktore i tak nie pomagaja mi w zalogowaniu przez Connect Helpera...

to samo ze sposobem kolejnym na Cheat...

jest tez ten zeby zmienic nazwe folderu hshield na inna.. tyle ze jak zmienie to i tak mi sie gra nie uruchomi.. proces? owszem, ale daje mi to samo, czyli nic. :)

inne sposoby sa juz jesli sie zalogowalem.. a co jesli nie? ma ktos jakis sposob na to?

/edit. jednak nie dziala.. po wybraniu postaci mam ciagle czarny ekran..

Opublikowano

Co do moda to Kalimdor ma podajże zmieniony PONG. Poczekaj na aktualizację od kamera...

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

jak sobie poradziełeś to podziel sie pongiem bo ja sie wyginam i łamie wyciągnąć nie moge

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...