Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Cannot get a file [version.ini]

JohnTerryFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam od kilku dni pewien problem z WR Korea. Nie chce przejść mi jakby to pierwsze okienko i jest ten komunikat.

Robiłem tak jak w poradniku razora: czyli najpierw sprawdziłem czy launchera i innych waznych plikow nie ma w kwarantannie, potem wziąłem od kolegi wartości pliku "version.ini" << najnowsze i wkleiłem do 3 folderów { Texture, Data, Głównego } Jednak kiedy klikam na plugu start to ten plik z głownego folderu Warrocka znika { version.ini } Tak mam cały czas. W antyvirusie nie ma zadnych plików z WR, zapore mam wylaczona, reinstall robilem z 5 - 6 razy, zmienialem folder zapisu na dysku. Ktoś wie o co może chodzić ? Jest to moja ulubiona gra, dlatego, dla osoby, ktora mi pomoże dam tygodniowy limit "Like" ów oraz 5 do profilu.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Spróbuj wkelić ten plik do folderu głownego a potem przez niego uruchom grę.

Plik:

http://www.mediafire.com/?e3uvt91mx7oaw38

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=152ceb16d567e5480b1b3671521762121cede6e6db3af2aeda6d49722b589d9b-1325240128

32354141673387527780.png

Opublikowano

2.3 Uszkodzone pliki gry?

KOMUNIKAT:

Cannot get a File (etc..) - dalsza część zależy od uszkodzonego pliku.

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

* x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.

Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

~razor130

Opublikowano

@UP

Przeczytaj jeszcze raz treść mojego pierwszego posta:

Robiłem tak jak w poradniku razora: czyli najpierw sprawdziłem czy launchera i innych waznych plikow nie ma w kwarantannie, potem wziąłem od kolegi wartości pliku "version.ini" << najnowsze i wkleiłem do 3 folderów { Texture, Data, Głównego } Jednak kiedy klikam na plugu start to ten plik z głownego folderu Warrocka znika { version.ini } Tak mam cały czas.

@Grasu dzieki za pomoc, ale mi chodzi o wersje Koreanska. Jednak za trud i tak masz Like'a.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@Grasu dzieki za pomoc, ale mi chodzi o wersje Koreanska. Jednak za trud i tak masz Like'a.

Ale próbowałeś? Wiem, że ten sposób tyczy się international, ale na indonesia działa, więc i może podziała w wersji koreańskiej :)

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...