Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dedyk VPS (LINUX LUB FREEBDS 7.2 32bit)

dimit4i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbe jezeli ktos mogl by mi wytlumaczyc opsiac jak moge stworzyc serwer dedykowany na vpsie na systemie linux lub freebds 7.2 32bit bede bardzo wdzieczny najlepiej jak by ktos zrobil to ze mna !

Maszyna VPS zostala juz zakupiona ma ona parametry 768Ram 60 dysk 1.5ghz stale lacze 100mb odrazu mowie ze jest sens pomagania mi poniewaz jezeli wszystko bedzie dzialac sprawnie zwieksze parametry maszyny za pomoc daje ++++++ i 5*

Jestem rowniez w stanie dac gma na moim serwerze lub zaplacic jakas symboliczna kwote z gory dziekuje za pomoc !

PS: jak ktos potrzebuje do wiadomosci jest to hosting exone.pl a i potrzebuje jeszcze dokladnej pomocy czy to wszystko musze robic na swoim komputerze czy na tym serwerze vps i jezeli na vps to jak sie do niego dostac z gory dziekuje :)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...