Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, boce se na potworkach, na które bardzo przydatny jest skill "Holy World". Tylko że jak ten skill wprowadzę do listy buffów to mi się bot zawiesza bo co chwile klika na moją postać zamiast na potworki.Proszę o pomoc jeżeli oczywiście da się coś z tym zrobić.I jeszcze jedna sprawa jest skill taki jak Recovery u clerica... da się zaznaczyć w bocie aby go używał gdy hp jest mniejsze niż ... Bo ten skill chyba od uleczania co nie ? :)

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano
Witam, boce se na potworkach, na które bardzo przydatny jest skill "Holy World". Tylko że jak ten skill wprowadzę do listy buffów to mi się bot zawiesza bo co chwile klika na moją postać zamiast na potworki.Proszę o pomoc jeżeli oczywiście da się coś z tym zrobić.I jeszcze jedna sprawa jest skill taki jak Recovery u clerica... da się zaznaczyć w bocie aby go używał gdy hp jest mniejsze niż ... Bo ten skill chyba od uleczania co nie ? :)

W zakładce Buffer masz trzy okienka Holly worda dajesz do use buffs wheb you fight powinno pomóc. A co do drugiego pytania w zakładce protect masz coś takigo, tylko nie wiem jak to się nazywa dokładnie bo nie mam odpalonego(czytaj nie jestem jeszcze zalogowany) silka więc nie sprawdze, ale jest i da się na 100% to ustawić.

Opublikowano

Ja mam Srokinga po polsku i u gory w zakladce buffy masz "jezeli hp spadnie ponizej __% ma uzyc buffa " dodajesz i cieszysz sie boceniem :P

Und3rsoldier.png

• Dodaj nową pozycję...