Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny server Play4s

Dawid333222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to mi pare razy weszla 17 na 20 obnizalem na 19 i bilem na 22 i zeszło na 17 i tak pare razy i mi tez puznije zeszlo ;/ ale teraz mam dobry sposob i bede ulepszal w kazda chwilka jaka bede grac az nie wbije all na 24 :D Dawid333222 Napisz na gg 18653234 :D

Opublikowano

Beta się kończy 31stycznia..wtedy zostają usunięte postacie oraz zmiejszone razty servera:

EXPx10

DROPx5

DROP ITEMÓWx5

CATH: 20 na godzine

;/

raty*

Opublikowano

To jest Beta? o.O? I tak masakrycznie raty zmiejszą ? ...

A już myślałem, że coś od EG będzie lepszie ...

Opublikowano

Witam, mam taki problem- nie moge sie zalogowac na postac na stronie - w grze jest w porządku (wlasnie gram ^^)

Jednak od 2 dni na stronie pisze ,ze zle haslo;... WPISUJE WSZYTSKO DOBRZE ! na grze działa, mieliście moze juz taki problem ?

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

Witam, mam taki problem- nie moge sie zalogowac na postac na stronie - w grze jest w porządku (wlasnie gram ^^)

Jednak od 2 dni na stronie pisze ,ze zle haslo;... WPISUJE WSZYTSKO DOBRZE ! na grze działa, mieliście moze juz taki problem ?

Maciek CHUJ ;)

Twarz Maciusia :Dz9896585X,Piotr-Swend-.jpg&w=620&h=390&ei=okMkT-DQHoLu-ga05YCsCA&zoom=1&iact=rc&dur=28&sig=118286929394456361883&page=1&tbnh=126&tbnw=170&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:19,s:0&tx=105&ty=72
Opublikowano

czyli będa dawac cash ? czy nie ?>

Tak będą dawać cash po becie tyle , że zamiast 3k cash dostaniesz tylko 20 cash .
Opublikowano

Tak będą dawać cash po becie tyle , że zamiast 3k cash dostaniesz tylko 20 cash .

Weź tak nie kituj będę dawać tyle samo Cash co na Becie ;D

Opublikowano

mam problem, pobrałem instalke ze strony www.play4s.com i nie mogę jej otworzyć ;x Pobierałem już 2 razy i nadal to samo. Inne pliki mogę otworzyc po ściągnięciu a ta instalka sama sie usuwa po pobraniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...