Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiada Się Ciekawie! Ksro I Może Niedługo Isro

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello.

I spread the world, the Silk Road Online.

Limited level of rescheduling, including the characters accompanying him, armed with new content and update a large vertical

[Legend IX] in 2009, nine in the can before the service.

Large to provide reliable service to update the incoming 8 gasigwon woleneungaeseon / minimize the development, so

During this period, you do not want to disappoint sidorok hokyeo For the first time, along with updated private Screenshot

To the public.

# Disable level limit

All races will be adjusted upward to the level of restrictions 105LV.

Europe and China, the time limit of characters and a maximum skill level is adjusted maseuteori.

Levels are limited to species level maseuteori China's first update is to change.

# Of new content, I

100Lv or more characters, a new town "Alexandria," and the hunting field, "the storm clouds and the desert" is added.

The ancient Silk Road as a mythological world to seek to survive in culture throughout the world to check again

Boasts a vast scale.

# New content II

Skills and equipment items will be added to the order.

Add a new item through the Service are the order of the 180 ? existing conservation and utilization, increase the value of other items

System will have new items.

# New content III

Instant Dungeon pildeuhyeong "Pharaoh's tomb"

Silk Road to the first competition jikeopgan yirumyeo only to pursue the hunt monster hunting patterns from existing

Competition and conflict, including the reasonable compensation systems across a variety of content-oriented fields of the new structure.

# New content IV

Tailoring the system to be renewed over the problems of the existing Alchemy to complement virtually reborn as a new content

Is.

alexandria02.jpg w624.png

(Wejście do nowego cave)

alexandria01.jpg w624.png

(Nowe miasto)

[The storm clouds and a panoramic view of the desert field]

* A large variety of vertical content updates are accompanying him, so that the contents of this bulletin is to introduce us to see some of that hope, the future updates, more information can check the preview.

Once again, Silk Road Online gaebaljin all the fun and excitement of your chest after knocking out a lot of effort is committed to.

Please remember! Silk Road hwaryeohaejin September 2009 and I'll find online.

Thank you.

Wersja skrócona z rev6.com:

In summary:

* Cap increased to lv 105. (Level 105)

* Skills until 105 updated. (Czyli nowe skille do 105lv)

* New items (D11 items) (Nowe items)

* New quests.

* New city, Alexandria (NO NEW RACE) (Nowe miasto ale nie ma jeszcze arabów)

* New Cave: Pharaon's Tomb* (Nowy tomb)

* New grinding zone. The "Storm clouds and the desert", with mobs until lv 110.

* New alchemy system (Nowy system alchemii)

* Something related with the chinese mastery, maybe they increase the mastery limit? (Możliwe że zostanie podniesione mastery chin. Moim zdaniem na 100%)

* Update on September of 2009 (Wszytko we Wrześniu 2009 roku)

*The new cave is not a simply grinding zone. Is a zone who open each X hours, like a CTF. You register there trough special NPC's on Alexandria, and the cave have a scoring system, you win points when you kill mobs. (To cave nie jestem takie jak inne. Zostaje otwierane o pewnej godzinie coś jak CTF. Musisz się zarejestrować u npc w Alexandrii i przez system (jak ctf) zostajesz prze teleportowany. Wygrywasz jak zabijesz jak największą ilość mobków ??? (nie wiem xD)

Tłumaczenie niedokładne ale sorki za to! B) Ten kto zna dobrze ang może sobie samemu poczytać nie korzystając z mojego tłumaczenia ;d

Źródła: stronka ksro oraz s-o.pl

Co o tym sądzicie :)

Acha chcę jeszcze dodać że na ksro zostały wprowadzone stroje traderów/hunterów (zastąpiły one flags) oraz hotan fortec.

Opublikowano

oO ale na ksro, u nich jest już rock i wchodzi Legend IX a u nas ma wejść dopiero Legen IV + ...

Na isro będzie może to za 2 lata :D

Alę świetnie nowe miasto nowy cave ;)) Silk się naprawdę rozwinął i jest na poziomie.

Nie mówię o isro :D

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Ta bedzie fajnie ale i tak ja wole ksro lub tsro bo tutaj wbic to jest masakra.Wiecie moze czy na Tsro będzie tez ten legend? xD

Opublikowano

Nie chodzi o ilość goldfarm tylko o zyski dla joya, przy powiększeniu serverow łatwiej by się wbijało, a co za tym idzie mniej ludzi kupowało by silki (po to by mieć premkę)...

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

RYŻMAX mógłby wprowadzic taki system jaki jest w tibii (niechodzi mi tu o grafikę) ale o wbijalnoś na serva i np. po 5 GM na serva i każdy kontoluje dany obszar. W tibii się to sprawdza wbijasz się w ciągu 10 min jak jest pełny server :), jedyny minus to grafika... szkoda mówic ale widac że Cipsoft( coś takiego jak Ryżmax) ogarnia grę w 99% i ma na dodatek z tego zyski :)

Opublikowano

DO WSZYSTKICH. MOŻECIE NIE GADAĆ NA TEMAT SERWERÓW (ILOŚCI MIEJSC). KAŻDY WIE ŻE JOYMAXOWI CHODZI O SILKI.

PS. NIE CHCE ŻEBY MOD ZAMKNĄŁ TEMAT PRZEZ TEN MAŁY SPAM O SERWERY. BYŁO JUŻ WIELE TEMATÓW I KONIEC...

AHA TO JEST ROZMOWA NA TEMAT LEGEND IX -.-

Opublikowano

Nowe lokacje przypadły mi do gustu. Ciekawe czy dodadzą tą nową rasę o której tak było głośno.

649848a6093260e3f.jpg

@Edit:

Sorry nie zauważyłem tego :

* New city, Alexandria (NO NEW RACE) (Nowe miasto ale nie ma jeszcze arabów)

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Jak dla mnie spoko, no ale gram na isro ;/ chociaż jakby wprowadzili to na isro tak akurat jak wbije max lv to bym był zadowolony :P no ale cóż przedemną jeszcze farma 1,3kk sp a nie wiem czy by nie farmić się już na ten 105lv...

Opublikowano

No niezle. Wcale niepowiedziane jest ze isro będzie na szarym końcu. Najlepszym dowodem na to jest szybkość z jaka wprowadzili Gap 80-90 i 90-100 wiec myśle ze jest to wykonalne a poza tym ten rock co to za update dodadza nowego unique i quest do niego i to wszystko. Ja tam wierze w isro.

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano

Witam ponownie. Chce wam zaoferować ciąg dalszych świeżutkich info na temat update Ksro. Jak wiadomo będzie to na isro ale za.... (nie mogę wam powiedzieć bo sam nie wiem xD) :

1. Mapki all cave! Czyli będzie wam pokazywać gdzie jesteście w cave :)

uiupdate06.jpg

2. Zmiana underbara chyba na gorsze xD. Obrazek u góry ekranu z postacią nie będzie pokazywać levela...

uiupdate01.jpg

3. Coś nowego z alchemią jest (jakieś new funkcje)

uiupdate11.jpg

4. Nowy wygląd guild (w sensie w grze U i guild xD)

uiupdate02.jpg

5. Nowe funkcje mapy (są zaznaczone spawny agresywnych mobków)

uiupdate10.jpg

6. Coś nowego ze stallem (dokładnie stall network)

uiupdate04.jpg

7. Nowe options (esc i options, nowy wygląd i funkcje)

uiupdate05.jpg

8. Największy koks Update magic cube ^^

magiccube01.jpg

Co to takiego magic cube:

To są skrzynki do przechowywania Elixirow. Do każdej skrzynki zmieści się 50 elków (są 4 rodzaje skrzynek do weapon protector shield oraz accesory). Następna bardzo przydatna rzecz, zamiast po 1 elixirze wkładać do okna alchemii to wkładasz całą skrzynkę i proszki

9. Będzie 5 interakcji - Exchange,Invite 2 party,Trace,Whisper, Friend

uiupdate03.jpg

10. Nowe okienko qestów.

uiupdate08.jpg

To chyba na tyle :) Jeżeli będzie więcej nowych rzeczy to na pewno będę was informować

Źródła - Stronka ksro

Zastrzegam sobie prawo do kopiowania (all bez zmiany, jeżeli skopiujesz i pozmieniasz będzie git ^^)

Sorki za błędy jeżeli takowe są i nie estetycznie sklekotane słowa xD Nie oczekuje za to 5* ale miło widziane ;]

Acha czyli już wiemy czemu na isro spóźnia się update bo muszą wydać na ksro i isro...

Pozdrawiam Plimos :)

Opublikowano

Widze ze SRO coraz lepsze sie robi tylko ciekawe kiedy to do isro wejdzie.Ale i tak thx za info co do nowych zeczy^^

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Sam tylko o 9 i 10 nie wiedziałem ; >

Równie dobrze można to przeczytać na jakimś forum o silku co sie tym zajmuje ;p

Co do 6 to bedzie opcja wystawienia np 50 sztuk elków i wybierasz ile ich chcesz kupić

76561198001815076.png
Opublikowano

Ten screen to nie fake , wyciagniecie z media.pk2 ... a co do updatu to niezle sie zapowiada , ten cave to bedzie BattleArena na ktorej pewnie beda jakies konkurencje dla grup podobno bedzie walczyc 8 na 8 16 na 16 i 32 na 32 (osob)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...