Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pobranie gry

Kunus999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę od razu do rzeczy :D Mam internet 1mb/s i mam zamiar kupić Battlefielda 3, ale nie chce mi zostawiać kompa na 4 dni żeby mi sie te 15 GB albo i więcej pobrało.. Jest taka możliwość że kumpel mi ściągnie skądś grę, ja ją sobie zainstaluje z wypalonego .iso i aktywuje normalnie kluczem w Origin?

Opublikowano

Witam, przejdę od razu do rzeczy :D Mam internet 1mb/s i mam zamiar kupić Battlefielda 3, ale nie chce mi zostawiać kompa na 4 dni żeby mi sie te 15 GB albo i więcej pobrało.. Jest taka możliwość że kumpel mi ściągnie skądś grę, ja ją sobie zainstaluje z wypalonego .iso i aktywuje normalnie kluczem w Origin?

1. Masz zamiar zakupić i masz 1mb/s ? No to co za problem, wystarczy zainstalować z płytki o.0 Potem tylko "gigabajtowe" patche.

2. Raczej... nie.

Gość malutki688
Opublikowano

dlkaczego nie, jak sie nie znasz to nie wypowiadaj...

mzona tak zrobic pod warunkiem ze to bedzie dobra wersja gry

Opublikowano

dlkaczego nie, jak sie nie znasz to nie wypowiadaj...

mzona tak zrobic pod warunkiem ze to bedzie dobra wersja gry

Wiem, z doświadczenia ,że mój kolega chciał tak zrobić. I mu nie wyszło. Nie wyskakuj od razu z pazurami.

Opublikowano

Czaka, źle zrozumiałeś :D Mam neta 1/mbs i chce kupić sam klucz, bo jest taniej :D Tylko nie chce mi się potem ściągać gry i całego uptadu, dlatego moje pytanie - czy można załatwić grę "na lewo" i aktywować dobrym, kupionym kluczem.

Gość malutki688
Opublikowano

Wiem, z doświadczenia ,że mój kolega chciał tak zrobić. I mu nie wyszło. Nie wyskakuj od razu z pazurami.

wiem z doswiadczenia ze mozna tak zrobic wiec nie gadaj glupot...kolega kopiowal gre i patcha i instalowal na lapku i gral normalnie

Opublikowano

Czaka, źle zrozumiałeś :D Mam neta 1/mbs i chce kupić sam klucz, bo jest taniej :D Tylko nie chce mi się potem ściągać gry i całego uptadu, dlatego moje pytanie - czy można załatwić grę "na lewo" i aktywować dobrym, kupionym kluczem.

Tak jak mówi malutki - Tak. Można spróbować nie zaszkodzi ;)

@UP Co się tak złościsz? :D

Opublikowano

dobra panowie nie ma co się kłócić :D na tygodniu będę już miał key'a więc dam znać czy mi poszło czy nie.. :rolleyes:

Opublikowano

Słuchaj u mnie przy necie 2 mb, od 1 w nocy do 11 rano gra ściągała się 2mb/s, wiec zajęło mi to 2h, plus aktualizacje które u mnie zajmowały 14 GB ^.- to kolejne 2h. Więc od 1 w nocy do 5 "rano" i wszystko było pościągane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...