Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elitemt2 - kamermod / dmghack / 1hit hack

maciej1509

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie witam czytajacych :)

Spedzilem polowe dnia testujac rozne rzeczy wstawione na forum ale nic nie dzialalo jak powinno, podobno to moze byc wina mojego kamermoda (http://metin2mod.tk/ml2010sf.html), chodzi mi o cos co pozwoli mi masowo zabijac moby zeby masowo dropic sztabki a nie bawic sie jak niektore dzieci ktore cie na pvp wyzywaja i wali cie po 3x z duchowego dla przykladu.

Prosilbym o podanie konkretnych plikow bo juz nie wiem do czego sie przyczepic.

Opublikowano

nie jestem az tak leniwy zeby zeby lvlbotem sie wymigiwac :P skoro 1hk nie dziala to moze ktos poda dmg hack bo dziala na 100% bo jeszcze wczoraj dotalem 3x z szarzy w miescie -.-

Opublikowano

no coz dziekuje za brak pomocy -.- jak zwykle sam wszystko szukac bo nikomu sie nie chce wypowiedziec, wyszlo ze kamermod ktory wspomnialem w pierwszym poscie + pliki zamieszczone przez uzytkownika "DrMagK2", ktore to nie jestem w stanie powiedziec bo probowalem wszystkiego co jest zamieszczone na forum i dzialaja dobrze jak narazie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...