Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem ] Odpalenie haxa ..

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz dłużej grać na swoim koncie to graj bez cheata... Jest dużo więcej przyjemności...

@Topic

Jaki system ? Tu masz, na którym działa, na którym nie :

Win 7 x64-Działa
Win XP x32-Działa
Win Vista-Nie działa

@Offtop

400 POST ! :D;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Spróbuj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/522445-dlcrossfire-new-vip-hack-free/

chyba na EU & NA działa.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@Russ3r

Aby ten hack Ci działał, musisz mieć cf'a na dysku C, ponieważ instalator hacka nie wykryje cfa ( lOl )

A ten hack co polecili Ci koledzy wyżej, w Stu procentach działa, bynajmniej mi na Xpku 32 bit

:)

WaldzioxD.png

Opublikowano

@Russ3r

Aby ten hack Ci działał, musisz mieć cf'a na dysku C, ponieważ instalator hacka nie wykryje cfa ( lOl )

A ten hack co polecili Ci koledzy wyżej, w Stu procentach działa, bynajmniej mi na Xpku 32 bit

:)

to powiedz mi tak po co jest wtedy przy odpaleniu hacka zeby wpisac lokalizacje zainstyalowanego Crossafire.. tak sobie ?? ja tylko zeminiam literke z " C " na " D " wiec to nie robi roznicy a hack tak jakby sie wlaczal ale nic nie dziala

ja mam viste SP1.

Opublikowano

Po co to ? Żeby znalazło CF'a, a w moim przypadku jest tak ,że jak mam na dysku F i wybieram tą lokalizacje, pokazuje mi ,że tam nie ma Patcher cf, a z dyskiem C to taki pomysł był, bo na początku pierwsza lokalizacja jest właśnie ukazana na dysku C.

Po drugie, autor tematu wyraźnie napisał

Masz 32 bit czy 64 ?

Win Vista-

Nie działa

WaldzioxD.png

Opublikowano

Po co to ? Żeby znalazło CF'a, a w moim przypadku jest tak ,że jak mam na dysku F i wybieram tą lokalizacje, pokazuje mi ,że tam nie ma Patcher cf, a z dyskiem C to taki pomysł był, bo na początku pierwsza lokalizacja jest właśnie ukazana na dysku C.

Po drugie, autor tematu wyraźnie napisał

Masz 32 bit czy 64 ?

Win Vista-

Nie działa

zrobilem specjalnie to dla ciebie zebys byl zadowolony ze mogles n abic posta :) skopiowalem CF na Dysk C i to samo :)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...