Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoreCraft - IndustrialCraft2 [Dedyk][No-Premium][WL]

MStef94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest.... WYKURWISTY! Admin miły, dał na start sadzonkę drzewa kauczukowego. Pomaga, szybko reaguje na prośby itp. Normalnie najlepszy serwer! Pomimo małej ilości slotów, jest lepszy od Industrala!

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ten server to totalne dno totalne lagi jak by gralo 300 graczy

Admin totalny noob zbanowal mi kumpla z ktorym mieszkalem budowalem sam wszystkie maszyny a on napisal zbierajcie co po nim zostalo i mi rozjebal wszystkie maszyny i porozdawal hahahah dzieciacki server.

Pozdro

Opublikowano

Dodani!

Ten server to totalne dno totalne lagi jak by gralo 300 graczy

Admin totalny noob zbanowal mi kumpla z ktorym mieszkalem budowalem sam wszystkie maszyny a on napisal zbierajcie co po nim zostalo i mi rozjebal wszystkie maszyny i porozdawal hahahah dzieciacki server.

Pozdro

ZBANOWANY ZA GRIEFING, TERRAFORMER, WYZYWANIE, I WIELE INNYCH...

CYTAT:

Serwer jest.... WYKURWISTY! Admin miły, dał na start sadzonkę drzewa kauczukowego. Pomaga, szybko reaguje na prośby itp. Normalnie najlepszy serwer! Pomimo małej ilości slotów, jest lepszy od Industrala!

Trololololololololololololololololololololololo(lo)...

Opublikowano
Panie Headkevin admin to nie noob ponieważ dał bana twojemu koledze za rozne kłamstwa typu ze zostanie adminem obrazy oraz grieffing wogole chyba nikt go nielubial. Np stawial quarry na dzialki i rozwalal domki graczom :>

jawel20.png

Opublikowano

Kurwa, co mnie obchodzi ze graczu dostał bana ja nie mowie o nim tylko ze dzialka byla na moim cubie on ze mna mieszkal i admin zdjal cuba chodzcie po jego maszyny no ahhahahaha nie polecam nikomu..

I to z moich surowcow wszystko szlo na ich budowanie a admin se je rozdal no po prostu dziecko nic wiecej

Opublikowano

Dodane!

W razie gdyby paczka nie działała lub jeśli dziś działki nie przydzielę dam jutro! Pisz PW!

Kurwa, co mnie obchodzi ze graczu dostał bana ja nie mowie o nim tylko ze dzialka byla na moim cubie on ze mna mieszkal i admin zdjal cuba chodzcie po jego maszyny no ahhahahaha nie polecam nikomu..

I to z moich surowcow wszystko szlo na ich budowanie a admin se je rozdal no po prostu dziecko nic wiecej

JA ZA TO NIE POLECAM GARCZA HEADKEVIN NA SERWER MINECRAFT Z POWODU GRIEFOWANIA, WYZYWANIA I NOTORYCZNEGO ŁAMANIA ZASAD SERWERA, CZY PODSTAWOWEJ NETYKIETY!

CYTAT O SERWERZE:

Trololololololololololololololololololololololo(lo)...

Opublikowano

@Up

Typowy idiota, próboje sie zasłonic czyms czego nigdy nie robiłem zeby nie psuc reklamy servera i tak upadnie i tak lagi przy 10 graczach sa takie ze historia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...