Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Skyrim

vWymiatacZv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem skyrim lecz po odpaleniu gry zauważyłem, że podczas gdy klikam prawym przyciskiem myszy mój bohater macha lewą ręką , a gdy lewym prawą (reinstall robiłem).Mysz jest w porządku w innych grach chodzi poprawnie. Jak to naprawić i czy w ogóle się da ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możliwe że masz zle ustawione sterowanie w Skyrimie.Poszperaj w ustawieniach gry (Sterowanie)

Możliwe także (jeżeli gra nie jest oryginalna) to że zła wersja gry.Jak nie pomoże napisz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Dzięki za pomoc i miałbym jeszcze jedno pytanie : Kiedy dodaje do ulubionych moje porządne sztylety i ustawiam je pod przycisk szypkiego wyboru klikam go pojawiajom się dwa tak jak powinny lecz gdy potem kliknę inny przycik pod którym mam jedną z magi i chce z powrotem wrócić do sztyletów (2) to pojawia się jeden w jednej ręce magia w drugiej sztylet gdy klikam ponownie by wyciągnąć drugi sztylet się chowa i tracę przypis ( sztylet mam pod 1 gdy kliknę nie ma go pod żadnym klawiszem)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do rąk to jest tak ustawione od samego początku, łatwo się przyzwyczaić. Ten drugi problem też jest od samego początku. Dzieje się tak, bo wybierając broń przez klawisz skrótu, przyporządkowujesz go do podstawowej prawej ręki i chyba nie da się przez klawisz skrótu umieścić jakiś przedmiot w lewej ręce. Jeśli nie zmieniałeś ustawień w sterowaniu to żeby założyć coś na lewą rękę klikasz PPM, a na prawą rękę LPM, jeśli ustawiłeś sobie, że LPM to lewa ręka to ustawiasz na odwórt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...