Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardCraft [Survival] [50 slotów]

JokerrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=HardCraft

Typ: Survival

Adres IP: minecraft.artcom.pl

Status: Online 24/7

informacje.png

Sloty: 50

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Dusterek, Lipekk, Evil_PL

pluginy.png

Wejdz na serwer ;)

inne.png

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Zapraszamy na serwer!

:)

Serwer ONLY premium!

Opublikowano

Witam

Głowny Admin serwera to jedno dziecko! Nie panuje nad graczami , kiedy jest ledwo 5 osób a co dopiero jak w przyszłosci będzie 30-50. Z tym panem miałem zrobic serwer , po przesłeniu plików serwerowych olał mnie zbanował itp..

Nie polecam wgl gry na tym serwerze to będzie jedno porażka. ;)

Pozdro dla myślacych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Głowny Admin serwera to jedno dziecko! Nie panuje nad graczami , kiedy jest ledwo 5 osób a co dopiero jak w przyszłosci będzie 30-50. Z tym panem miałem zrobic serwer , po przesłeniu plików serwerowych olał mnie zbanował mnie itp..

Nie polecam wgl gry na tym serwerze to będzie jedno porażka. ;)

Pozdro dla myślacych

Potwierdzam naprawde NIE WARTO wbijać na ten serwer zagrajcie na jakimś innym serwerze hardcore np na skkf-a a nie u tego dekla

Opublikowano

Potwierdzam naprawde NIE WARTO wbijać na ten serwer zagrajcie na jakimś innym serwerze hardcore np na skkf-a a nie u tego dekla

Chcieliście OP'a i go nie dostaliście i teraz piszecie bzdury.
Opublikowano

Tak z pewnościa. Zapodałem pomysł pliki itp a ty poprostu sobie to zgarniasz -,-

Do zobaczenia w szkole ;]

Pogódź się z tym, że nie jesteś adminem i nie możesz dawać itemów swoim kolegom.

A tak wgl. to ZAPRASZAM!

Opublikowano

Pogódź się z tym, że nie jesteś adminem i nie możesz dawać itemów swoim kolegom.

A tak wgl. to ZAPRASZAM!

czy ty nie rozumisz że to są jego pliki serwerowe a kubinski9898 tylko użyczył serwera Pozdro

Opublikowano

mamjh wież że ludzie nie są głupi i XavierPL wiem ,że to twoje 2 konto...

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Taa ... 2 konta.. Ogarnijcie.. Kubiński graj ze swoimi pro kolegami , ktorzy nawet "r" nie potrafią wymówić poprawnie.. A sorry za dużo wyrazów z "r" co nie? Nie odczytacie sie :/ I pozdro jak bedziecie mieć rekord 10 osób ;)

PS. KIERMASZ SZYKUJ SIE W SZKOLE ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taa ... 2 konta.. Ogarnijcie.. Kubiński graj ze swoimi pro kolegami , ktorzy nawet "r" nie potrafią wymówić poprawnie.. A sorry za dużo wyrazów z "r" co nie? Nie odczytacie sie :/ I pozdro jak bedziecie mieć rekord 10 osób ;)

PS. KIERMASZ SZYKUJ SIE W SZKOLE ;]

To, że ktoś nie umie wymówić litery "r" to nic śmiesznego. Skoro umiesz tylko na to najeżdżać to gratki dla CB, A co do serwa to jest spoko i ciągle ON więc zapraszam :>

Opublikowano

To, że ktoś nie umie wymówić litery "r" to nic śmiesznego. Skoro umiesz tylko na to najeżdżać to gratki dla CB, A co do serwa to jest spoko i ciągle ON więc zapraszam :>

No nie wiem normalny człowiek umie wymówić literę "r" a to ,że nie umie to się powinno takich tępić zwłaszcza takich neokidow , hejterów jak wy ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No nie wiem normalny człowiek umie wymówić literę "r" a to ,że nie umie to się powinno takich tępić zwłaszcza takich neokidow , hejterów jak wy ;]

Tępić to się powinno osoby takie jak ty ;>. Przestań już nabijać posty i pisać w tym temacie bo tylko ludzi denerwujesz.
Opublikowano

Ty nie ejsteś człowiekiem ;] Ty i ten kuba to jesteście tlyko tkie neokidy byle okraśc i czerpać zysk dla siebie co nie?;] Kiermasz nawet nie ogarnia Javy no ale cóz.. Tyle odemnie Udlawcie sie tym usranym serwerem ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ty nie ejsteś człowiekiem ;] Ty i ten kuba to jesteście tlyko tkie neokidy byle okraśc i czerpać zysk dla siebie co nie?;] Kiermasz nawet nie ogarnia Javy no ale cóz.. Tyle odemnie Udlawcie sie tym usranym serwerem ;]

Ja Ciebie po prostu zacznę ignorować. Na serwer zapraszam od razu jak będzie ON :> (Nie, nie Ciebie Xavier).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...