Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ilka pytań

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś ze dwa lata nie grałem w tą grę, ok teraz zacząłem z nudów i mam kilka pytań. Gram surą wp na s26, 33 lvl. Eq +4,5,6( fms +4) deffa mam 240. Dostałem pierścień expa na 7 dni i co wy mi polecacie? Wbić np 38 lvl i dopiero zarabiać, czy wbić 35 zrobić bojowca i zarabiać na metkach? Czy może coś innego mi polecicie?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

hmm sura wp na metki ? Załatw lepszego fms-a i na metki , posiedź pare dni może dłużej , zarobisz i kupisz sobie ku oraz itemki :)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ja bym najpierw wbił 35 zrobił boja i eq, podropić na metach i potem expić

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Więc tak.

Na dzisiejsze czasy eq + 4/5/6 to bardzo słabo.

Sam jak grałem miałem 36lv i całe eq +9.

Radzę Ci wbić ten 35lv zrobić boja i siekać metki w m2.

Zarobisz na lepsze eq, kupisz FMS +9(najlepiej), i poczytasz trochę ku bo pewnie coś dla Ciebie droopnie.

Potem będzie Ci łatwiej expić, bo lepsze eq i skille + boj :)

Opublikowano

Jakoś ze dwa lata nie grałem w tą grę, ok teraz zacząłem z nudów i mam kilka pytań. Gram surą wp na s26, 33 lvl. Eq +4,5,6( fms +4) deffa mam 240. Dostałem pierścień expa na 7 dni i co wy mi polecacie? Wbić np 38 lvl i dopiero zarabiać, czy wbić 35 zrobić bojowca i zarabiać na metkach? Czy może coś innego mi polecicie?

Pierścień jest aktywny ?

Szkoda marnować trochę.

Wbij 35, zrób boja, zarób na eq 1k hp, zrób dropka, kup na nim 2x drop na 7 dni i drop fms'y - zrób jednego na 7/8, resztę sprzedaj.

Czytaj codziennie KU, jak już będziesz miał te eq, to wbij 54 i się zatrzymaj. Na 54 masz sporo miejsc do dropu, ale na 54 najlepiej zrobić skille G, bo wtedy dropisz gdzie chcesz a i 75 wbijesz bez problemu.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Tak jak mówią koledzy @UP.

Załatw lepsze eq w miarę, przede wszystkim chodzi mi o FMS'a, min. +7 i aby miał + do umiejętności, zrób Bojowca i tyraj po M2 i ubijaj metki i potem będzie Ci się samo zbierać na dużo lepsze eq, a expa wpłacaj na gildie, gdy już będziesz miał pro eq to nie wpłacaj już tylko idź i zacznij expić...

Takie moje rady :D

Licze na Lajka :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...