Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] chce kupic dodatek "back to karkad"

jarek0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

tak jak w temacie jak mam to zrobić zeby poprawnie dodatek był kupiony bez problemów i żadnych oszustw ?

bf3 gre mam oryginalna kupiłem 30 grudnia wszystko działą tylko pod koniec rundy prawie zawsze nieraz sie nie zatnie.

Opublikowano

Idziesz do sklepu z grami (media/empic itp.), kupujesz pudełko z DLC, w środku jest kartka z kodem. Kod wpisujesz w Originie i grasz.

O ile się nie myle to nie ma tego dlc w pudełku, tylko kupno Online.

a do autora: najprostszym sposobem na kubno B2k jest kupno PaySafeCard za 50zł i wpisanie go tam gdzie trzeba i dodatek kupiony,(poszukaj na forum poradnik był o tym)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Ja wczoraj widziałem B2K w każdym sklepie z grami itd. Media, Saturn i Empik. Tam masz 100% pewności ,że masz oryginalny kod. Tylko problemem jest to ,że jak nie masz dobrego neta to będzie ci się długo ściągało. 4GB...

@Edit B2K jest w pudełku i tam masz sam kod. Tak jak mówi korciok. Tak samo jest zapakowane B2K.

Ja miałem limitke więc, pobrałem patch'a za darmo ;)

Opublikowano

no ostatni patch to pobrałem 4 gb miał xD neta mam 1 mb to długo szło

to wiec jak pobrałem ten ost patch to tylko jak wpisze kod to nic nie bede pobierał tak odrazu bede mógł grac ?

Opublikowano

Na battlelogu masz po lewej kup powrot do karkand i tam masz za 49.99 .Wez sobie nastepnie kup karte paysafecard w kiosku za 50 zl i wpisz kod. moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie.

Opublikowano

OMG.. B2K już masz w grze, wystarczy go aktywować. W empiku i innych sklepach B2K jest w pięknym pudełeczku w którym znajduje się kod. Nic nie musisz sciągać.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

okej

rozumiem ale mam jeszcze jeden problem gra mi sie teraz zawiesza pod koncem przy podsumowaniu gdy ma sie pokazac napis czy twój team wygrał czy nie u mnie napis sie nie pojawi i zawiecha i "ten program przestał działac"

Opublikowano

okej

rozumiem ale mam jeszcze jeden problem gra mi sie teraz zawiesza pod koncem przy podsumowaniu gdy ma sie pokazac napis czy twój team wygrał czy nie u mnie napis sie nie pojawi i zawiecha i "ten program przestał działac"

Niektórym też się tak dzieje. Mi akurat nie ale słyszałem o takich przypadkach. Najlepiej poszukaj gdzieś w necie albo załóż nowy topic. Bo tutaj marna szansa ,że Ci ktoś powie. Ja niestety nie wiem od czego to może być. Napisz do supportu EA.

Opublikowano

rozumiem ale nie zawsze sie tak robi, moze to byc wina mojego sprzetu ?

mój sprzęt to

amd fx 4100 4x3.6

asus bf gtx550 ti 1gb ddr5 oc

8 gb ram ddr3

Windows 7 home premium 64-bitowy

Opublikowano

rozumiem ale nie zawsze sie tak robi, moze to byc wina mojego sprzetu ?

mój sprzęt to

amd fx 4100 4x3.6

asus bf gtx550 ti 1gb ddr5 oc

8 gb ram ddr3

Windows 7 home premium 64-bitowy

Raczej NIE.

Opublikowano

słuchaj teraz wywala na koncu gry, a wczesniej jak mialem stery stare 285.xx to miałem taki bład:

http://imageshack.us...es/9/12d12.png/

no a teraz ten bład nadszedł jak zaktualizowałem windowsa bo wczesnije automatyczna aktualizaje mialem wyłaczona,

aktualnie mam stery beta bo słyczałem ze na nich ma byc okej spróbuje zainstalowac te specjalne do bf3.

Może zaktualizuj Direct'a i sterowniki do karty graficznej ?

Opublikowano

direct'a zaktualizowałem zainstalowałem niedawno nowe sdk czy cos takiego z czerwca 2010r.

teraz co zainstalowałem te sterowniki do bf od nvidia to singleplayer działą bez zazutu na poprzednich co miałem problemy chcuał brat zagrac to wywalało i wogole,

a teraz na tych specjalnych to okej na najwyzszych ustawieniach rozdzielczosc 1280*1024.60hz to najmniej miałem 35 fps najwiecej 60 to chyba nie tak zle ale gra chodzi płynnie. zdam ci nastepne relacje jak zaraz pogram w mp.

2. słuchaj duza zmiana jest jak podkręcę z tego stanu karte:

http://imageshack.us/photo/my-images/100/karta1.png/

do tego stanu:

http://imageshack.us/photo/my-images/339/kartay.png/

czy to duza jest zmiana jesli chodzi o taktowanie i wogole ?

Opublikowano

okej

Zmień grafike w grze na 1024x768

Na bank Ci nie wywali gry :D nie wiem dlaczego tak...

Opublikowano

direct'a zaktualizowałem zainstalowałem niedawno nowe sdk czy cos takiego z czerwca 2010r.

teraz co zainstalowałem te sterowniki do bf od nvidia to singleplayer działą bez zazutu na poprzednich co miałem problemy chcuał brat zagrac to wywalało i wogole,

a teraz na tych specjalnych to okej na najwyzszych ustawieniach rozdzielczosc 1280*1024.60hz to najmniej miałem 35 fps najwiecej 60 to chyba nie tak zle ale gra chodzi płynnie. zdam ci nastepne relacje jak zaraz pogram w mp.

2. słuchaj duza zmiana jest jak podkręcę z tego stanu karte:

http://imageshack.us...100/karta1.png/

do tego stanu:

http://imageshack.us...339/kartay.png/

czy to duza jest zmiana jesli chodzi o taktowanie i wogole ?

Moim zdaniem da się jeszcze trochę podkręcić. Ale w miarę.

Opublikowano

Moim zdaniem da się jeszcze "trochę" podkręcić.

to co i ile mozna podkrecic bo ja sie na tym nie znam moge właczyc ze skali nie bedzie i podkrecic ile chce ale raz zrobiłem porcka z 900 na 1.8k ;d to sie zrobił bluescern i odrazu reset robiłem bo myślałem ze spaliłem karte

Opublikowano

no to wiadome z moimi paluszkami wszystko rozwale ;d

to tak po pierwszej grze rundzie w mp nic sie nei zacieło jak narazie jest okej :) jak cos to bede tu pisał czy cos nie pasi mi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektórym też się tak dzieje. Mi akurat nie ale słyszałem o takich przypadkach. Najlepiej poszukaj gdzieś w necie albo załóż nowy topic. Bo tutaj marna szansa ,że Ci ktoś powie. Ja niestety nie wiem od czego to może być. Napisz do supportu EA.

Support chuj da, wszystko ma w dupie x;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...