Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin minecraft

m2tti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , niestety nie wiem jak zaladowac skina , by dziala na multi . slyszalem o minecrafcie premium , iz jest to pirat w wersji oryginalnej czy cos w tym stylu. Jesli na tym forum jest jakis zaawansowany gracz tej gry prosze , by wytlumaczyl jak to zrobic, by dzialal i dal LINK do download'a. Lub podac jakis inny sposob. (jesli jakies bledy przepraszam spieszylem się)

UWAGA ! KUPNO ORYGINALU MINECRAFTA , NIE WCHODZI W GRĘ!

PROSZE O NIE USUWANIE POSTU , ZALEZY MI NA ODPOWIEDZI :) DZIEKUJE

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Opublikowano

Nie da się, musisz mieć oryginalny minecraft. Jest jeszcze mineshafter, ale widzisz go tylko ty.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

możesz zrobić mineshafterem i będziesz go widział ty oraz inni którzy mają mineshaftera :) Albo podmienić plik i będziesz widział tylko ty na singlu

1377430129-U769346.png
Opublikowano

możesz zrobić mineshafterem i będziesz go widział ty oraz inni którzy mają mineshaftera :) Albo podmienić plik i będziesz widział tylko ty na singlu

Nie da się, musisz mieć oryginalny minecraft. Jest jeszcze mineshafter, ale widzisz go tylko ty.

Ale jak zrobic za pomoca mineshafter'a ?

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Opublikowano

wchodzisz na strone ( wpisz sobie w google bo nie chce podawać reflinka ) i ściągasz minecraft client proxy , tam się logujesz i wgrywasz skina na stronie

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Dziala tylko mineshafter (skin), jezeli ktos inny tez ma mineshaftera. Ale co to za problem kupic premium za 24zl...

Opublikowano

I serwer musi mieć jeszcze mineshaftera.Nie zapominajcie o tym, jak serwer go ma to wszyscy

widza twojego skina, nawet gdy nie masz premium

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...