Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić psp?

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć miałem ostatnio bierzmowanie i zarobiłem no całkiem sporo kasy

na początku myślałem nad nowymi rolkami agresywnymi ale to dopiero na wiosnę

2 opcja to odzież snowboardowa ale stwierdziłem że nie ma sensu wymieniać jak na razie i tak śniegu nie ma

no i 3 to właśnie psp

czy wgl warto kupić

z góry dzięki za odpowiedzi

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Radziłbym Ci jeszcze trochę nazbierać i kupić Xboxa360, lub Playstation3, ale jak chcesz to możesz kupić te PSP, nie znam się,ale jest chyba mało gier na niego.Powtarzam, nie znam się. :D

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

@UP

są gry ;D

@Top

Trochę się w tym temacie kręciłem i co nieco wiem.

Dużo podróżujesz, jesteś poza domem ? Kupuj PSP ;) a jeśli nie to tak jak kolega UP dozbieraj na xbox'a ,a jakby Ci starczyło jeszcze na kinecta to zabawe masz na spory kawał czasu :)

Ja np. często jeżdże do sanatorium , szpitali i innych takich tam PSP się przydaje ;)

No i oczywiście musiałbyś jeszcze na gry kase odkładać ;) średnio tak 60zł gra kosztuje. Na forum nie popieramy piractwa , więc jak chcesz napisz PW (Napisze jak można taniej gry "kupić" ^^)

OndteAw.png

Opublikowano

@up napisze jak sie zdecyduje na to psp :)

w temacie mozna rowniez pisac propozycje co moge kupic do 600zl

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Polecił bym ci BMX'a ale widzę że ty już na rolkach. :D

Co do PSP. Miałem slima 2004 miesiąc i się znudził.

Do 600 zł polecam ci Ipod'a nowego kupisz gen2 za taką kase, natomiast używkę to nawet gen 4 ;)

Oczywiście chodzi tu o Toucha.

Opublikowano

Także miałem psp i powiem szczerze według mnie stało się to nudne :>

Pograłem tydzień i leżało w kącie... Więc lepiej kup sobie te rolki czy tam co chcesz, ale psp odpada...

Opublikowano

Grałem kilkanaście razy na PSP i na dłuższą metę staje się to nudne. Tak jak ktoś powiedział już tutaj - iPod.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja na swoim SGS II

Nakuriwam całymi dniami i lepsze od psp 3 razy ;D

Nie kupuj psp ;d

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Gość malutki688
Opublikowano

moim zdaniem nie oplaca sie psp kupowac juz, poczekaj troche az wyjdzie vita i az stanieje i wtedy kase wydaj, jezeli chcesz cos kupic to lepiej jakis fajny telefonik,tablet albo konsola tak jak pordzili ps 3 lub xbox

Opublikowano

mam psp, ale szczerze mówiąc byłoby coś lepszego, co by mi to zastąpiło.

weź może zakup se te rolki, bo później może ci już kasy nie starczyć, a jak śniegu nie ma, szybciej pojeździsz.

z konsoli bym wybierał xboxa, według mnie najlepszy, łatwa obsługa itp.

jeśli masz siano, żeby co miesiąc kupować albo i mniej kupować gry do 2 stów, jak nie więcej. to kup sobie psp.

ale uczulam, że mało możliwości ma psp, z netem też średnio i gry się szybko nudza.

Opublikowano

Byłem posiadaczem PSP...

Co do konsolki to grafika jest całkiem ładna, przerobione PSP daje wiele radości + gry za FREE.

Teraz kupisz PSP za 450 zł w RTV euro AGD (Oczywiście nie Vita).

Konsolka pozwala na oglądanie filmów, przeglądanie zdjęć, granie, gadanie na skype....

Lecz jeżeli lubisz jeździć na rolkach to chyba bardziej CI to polecam

:)

Fajnie pojeździć i zawsze można kogoś poznać jeżdżąc

^^

Tak więc pomyśl sobie czy masz teraz sporo czasu jeżdżąc np do szkoły, na przerwach się nudzisz...

Jeżeli tak to kup PSP jeżeli masz pewność, że do wiosny dozbierasz na rolki.

Myślę, że mógłbyś kupić konsolkę, ale tylko wtedy jeżeli zdołasz kupić rolki w max połowie wiosny...

Jeżeli CI kieszonkowe/dorywcza praca na to pozwolą.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...