Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy ruszy Kbot

Złocisty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tematy nie mają sensu bo będzie sto postów typu też chce wiedzieć , skąd mamy wiedzieć, zapytaj ivana. My nie mamy skąd tego wiedzieć. Był taki gwiazdor z którego informacji które dostał dzięki swoim wtykom w kbocie wynikałoby że bot już śmiga od wczoraj...

Opublikowano

Ibot już działa więc nie długo

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Witam. Może ktoś podać link do aktualizacji kbota. Dzięki.

Jak będzie to tutaj

http://kbotik.com/

Ale jej jeszcze nie ma.

Chyba że chodzi Ci o Ibota.

http://profibot.net/

Opublikowano

Jeszcze do niedawna bardzo aktywnymi na forum byli dystrybutorzy KBot’a a teraz dziwnie zamilkli… nooo Kamieniarz coś tam robi dla WOŚP :) A teraz pytanie zasadnicze do dystrybutorów bo oni powinni to wiedzieć i odpowiadają za to co sprzedają… czy i kiedy ruszy KBot? KONKRETNIE bo jasna odpowiedź nie padła

Opublikowano

Posluchaj zrób sam zobaczymy ile tobie to zajmie -.- rozumiesz ze to nie 5 min i bum KBOT.?

A Teraz kminią nad sposobem ominięcia tego kodu trudno to zrozumieć. PS CZYTAJ FORUM ANDREYA

Opublikowano

Posluchaj zrób sam zobaczymy ile tobie to zajmie -.- rozumiesz ze to nie 5 min i bum KBOT.?

A Teraz kminią nad sposobem ominięcia tego kodu trudno to zrozumieć. PS CZYTAJ FORUM ANDREYA

Mistrzu a podeślij mi linka do tego forum

Opublikowano

ehh spokojnie. po pierwsze to Ivan czekał na pełną wersję Ibota (bo ostatnio cały czas była beta), a że teraz wyszła to pewnie weźmie się do roboty :)

zakładam, że nowy kbot będzie jeszcze w tym tygodniu. na pewno będę miał o tym info na g. mojej stronie oraz moim forum :)

Opublikowano

Jeszcze do niedawna bardzo aktywnymi na forum byli dystrybutorzy KBot’a a teraz dziwnie zamilkli… nooo Kamieniarz coś tam robi dla WOŚP :) A teraz pytanie zasadnicze do dystrybutorów bo oni powinni to wiedzieć i odpowiadają za to co sprzedają… czy i kiedy ruszy KBot? KONKRETNIE bo jasna odpowiedź nie padła

Byli aktywni bo był bot;) a teraz ręcznie zbierają i czasu niema;)

PL2 VRU

Opublikowano

Kamyk... I ivan sie z deka opierdala. Ja tu muszę 3 Mln zbierać a bot nie działa. A o merkavie i kerkavie nie wspomnę. Jeśli merkava nie działa... To na czym ja będę latał?? Samemu mieszać to ręka boli a na GE1 nie ma na to czasu :D a najgorsze że na pl3 jest na podwajaczu ponad 100 k URI. A na GE1 tylko 80 k.

Opublikowano

Kamyk... I ivan sie z deka opierdala. Ja tu muszę 3 Mln zbierać a bot nie działa. A o merkavie i kerkavie nie wspomnę. Jeśli merkava nie działa... To na czym ja będę latał?? Samemu mieszać to ręka boli a na GE1 nie ma na to czasu :D a najgorsze że na pl3 jest na podwajaczu ponad 100 k URI. A na GE1 tylko 80 k.

Kbot 5.76 już jest i śmiga elegancko. Link masz w temacie wyzej.

topic : kbot jest juz nowy i smiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...