Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Annie- Od 0 do masowego killera

°Spectrum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahah xD Jebłem xD

3 rabadony? Umiesz czytać? UNIKALNE BIERNE... Więc stackowanie rabadonów to "gufno".

Poza tym na midzie tylko i wyłacznie butki i potki na start.

Wyjdź i wróć jak dobijesz 30.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zobaczeniu buildu skończyłem czytać

Widać że masz z 600 elo i grasz na Nordicu albo nie masz mózgu

po cholerę ci 3 rabadony

http://www.mpcforum.pl/topic/657596-tut-stakowanie-itemow-itp/

poradnik dlaczego się nie stakuje itemów z unikalnym bonem

poradnik ogólnie słaby jak annie można iść na bota albo topa

maxuje sie pierwsze w daje to wiekszego kopa do como

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Stun nie omdlewa, tylko ogłusza, popraw to. A co do poradnika to bardzo słaby, jedynie dobry dla osób co nie maja 30 lvla. Osoby mające 30 lvl-e same sobie już układają buildy(wiekszosc), zaleznie od teamu przeciwnika.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Ludzie nie kumam. Po uj wy robicie te poradniki? Wbijcie 30, nauczcie się grać, wbijcie sensowne elo a dopiero po tym doradzajcie coś innym...

Opublikowano

Jak przegrać 1 meczyk w lolu na 2lvlu, czyli od 0 do jeszcze większego 0 :) Build jest beznadziejny, a tak btw to zobaczcie na itemy, od kiedy można mieć ich 8 :D? 3x rabadon, no oczywiście, w końcu da mi ten szpan, że straciłem 3,6k(czy tam też 3,8k) golda na sztukę... Może jeszcze napisz, że annie to jeden z najlepszych junglerów, gdyż ma molten shield, który odbija sporo dmg. Dałeś poradnik w którym umieściłeś informację o runach jakie na nią kupić pomimo iż nie masz na pewno powyżej 10lvl... Mam 30lvl i annie ad więcej bym zrobił niż z tym buildem, nie chciał bym mieć Cb w teamie, chyba że u przeciwników, łatwy win :) Na przyszłość, proszę nie doradzaj innym, bo popełniasz błąd i innym rozgrywkę niszczysz... Jeśli ten post Cię obraził to przepraszam, ale jak to zobaczyłem to mi się żal zrobiło tych newbie którzy w ten build "uwierzą".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Jeśli nie chcesz być co chwilę "zjadany", i nie chcesz wyjść na nooba, to lepiej z tego poradnika nie korzystaj. Rabadonów się nie stackuje, dlatego iż ma UNIKALNE Bierne: Zwiększa moc umiejętności o 30%. Po za tym ogólnie itemy nie zbyt mi podchodzą, Skille? Czy ja wiem czy tak powinno się dawać... Ogólnie poradnik według mnie nie przydatny.

Game Over

Opublikowano

Czytałem kiedyś pewien post i jeśli ktoś tak mocno lubi rabadony to max 2

na chuj ci dwa rabadony ? jezeli lubisz miec duzo ap to zloz sobie same large rody. SHIT LOGIC !

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Najlepszy build dla Anki to chyba Butki+RoA+Rylai+Rabadon+Archangel+Thormail ( z jej tarcza zaden ad carry nas nie tknie)

Seiran95.jpg

Opublikowano

Thornmaill na ap carry - PROSY

Archangel na ance to także zły pomysł :<

Za tornmejla zhonya hourglass, a za arhandzela może abyssala czy nawet dfg,żeby zapierdolić porządnego niuka? :>

xxcafs.png
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Slaby poradnik, na co ci więcej niż 1 rabadon? idiotyczny bulid, a reszta nie najgorsza... czyżby annie kosztowała 1350 ip?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie wiem czemu napisałeś:

"4. Na początku gry ma problemy z Maną"

Skoro wystarczy przeczytać opis Q i pomysleć, że wystarczy dobijać mobki tym skillem a mane będziesz mieć na full..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co stunować W skoro można E? ( mniej many zabiera i krócej trwa ). I żeby kogoś zgankować nie potrzeba ulti tylko. Stun Q + W. i ew. E.

Opublikowano

Poradnik mnie nie zachwycił. Te buildy takie trochę hmm... SŁABE :(

Ale nie przejmuj się moim komentarzem i rób to co lubisz :D

@offtop

Popatrz na date.

Build nie aktualizowany, nie fajnie.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Poradnik dobry , wszystko ładnie opisałeś , ale Ja nie potrafię grać bez " Uzdrowienia " , więc Spells jest dla mnie nie użyteczny :P Wypadało by zaktualizować .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...