Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Keniger Hack v2.1

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Keniger-Hack.V2

Funkcje :

- Widać nazwy wrogów.

- Zablokowane PBSS.

- Zoptymalizowane RendDX9.dll aby nie lagowało.

- Brak już komunikatu podczas update : "Nie można otworzyć pliku..."

- Nie wyłapiesz bana za MD5 Tool, czyli niewłaściwe pliki w grze ponieważ suma MD5 jak i waga są takie same jak na serverze.

Działa ? : "Lubię to !"

TEN PLIK JEST CHRONIONY PRAWEM AUTORSKIM !!@!@!@!@!@@!@!@!@!@

JEŻELI ZNAJDZIE SIĘ ON NA INNYCH FORACH TO LEPIEJ ŻEBYŚCIE NIE WIEDZIELI CO ZROBIĘ !!!@@!@!@!@!@!@!@!@!@!!@@!@!

JEŻELI CHCECIE CHEAT TO DO MNIE NA GG : 39423373

Robię to ponieważ coraz częściej widuję mój cheat na różnych forach o podobnej tematyce, i ci którzy go wstawiają tam przypisują sobie prawa autorskie do niego

-.-

Aktualny reup na 2 stronie!

OndteAw.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przepraszam za tak noobskie pytanie ale gdzie to wkleić ponieważ jakoś mi nie działa ?

już wiem do głównego folderu gry :)

reflink

Opublikowano

Tak patchowałem go sam, ale powiem wam że jeżeli podpadniecie adminom to wolę nie być w waszej skórze, bo dostałem bana od nich za spatchowane RendDx9.dll ale jakoś się udało mi z nimi dogadać :-)

OndteAw.png
Opublikowano

czyli jak się włączy patchowanie, to szybko wyłączać, podmieniać plik na StareRend i po patrzchowaniu znów podmienić na Rend?

Czyli jak sam robiłeś haxa to znaczy, że nie wielu ma go na kompie? :D

Opublikowano

Keniger a może ten Hack kolidować, jak już pisałem w swoim temacie że mnie cały czas wywalać też maja to inni czy raczej to wina czegoś innego?

Opublikowano

Hmmm. Załóż nowe konto bez cheata i spróbuj zagrać.

Może i w niektórych wypadkach tak.

Bo ma zablokowane PBSS

OndteAw.png
Opublikowano

Tylko podmieniałem na oryginalny plik i to samo a niedziele, poniedziałek mi działało z tym hackiem. No ale w końcu temat jest o hacku więc parę słów o nim, jak dla mnie on wystarcza nie pokazuje gdzie dokładnie kto jest jaka klasa itd lecz tylko nazwy graczy w pobliżu, a nie na całej mapie i wydaje mi się że robiąc filmik czy SS trudno będzie się komuś zorientować że to hack takie moje zdanie "+" dla autora ;)

Opublikowano

Pamiętajcie, jedno jeżeli będziecie grać i wyskoczy wam komunikat że RendDx9.dll MD5 tool...

To od razu Alt+f4, dlatego że cheat jest kompatybilny z wersja pb v2.244. Jezeli zajdzie jakieś update, to mozliwe ze nie będzie już działał.Ale nie martwcie sie nie dostaniecie bana, bo kiedy będzie komunikat o md5 tool, to pb robi SS, a ja jestem sprytniejszy i go zblokowałem :D

OndteAw.png
Opublikowano

Super , gram w tągre nie długo więc powiedziałbyś gdzie to wkleić xD:D

i co zrobić dokładnie żeby nie wykrylo i nie zbanowało/

Opublikowano

Super , gram w tągre nie długo więc powiedziałbyś gdzie to wkleić xD:D

i co zrobić dokładnie żeby nie wykrylo i nie zbanowało/

Wejdź do folderu z grą:

C:\Program Files\EA Games\Battlefield Play4Free

znajdź plik:

RendDX9.dll

dopisz mu w razie update:

_backup

I wklej zmodyfikowany:

RendDX9.dll

Opublikowano

Wrzucilem tego cheata do glownego folderu, podmienilem itd. ale gdy klikam play now, BF zaczyna sie ladowac i po chwili wylacza.

O co chodzi?

edit: już wszystko ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...