Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Metin2

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam problem z lagami.otoz po tym jak moj nowy komp poszedl w zapomnienie,zepsul sie calkowicie,tak powiedziano mi w serwisie, postanowilem grac na starym kompie : procek 1.3 grafika Radeon X1050 Series (w sumie to nie wiem ile ona ma MB,albo 128 albo 256, nie pamietam) i malo ram bo 384 MB. i probowalem zwalczac lagi formatem,defragmetowaniem ale bez skutku. pogrzebalem troche w necie, na forum i znalazlem takie programy jak:Advanced SystemCare 5 czy Game Booster 3 lecz ich dzialanie pozostawia wiele do życzenia, i tutaj nasuwa sie moje pytanie: znacie jakies inne, tego typu podobne programy ktore pozwolilyby zwalczyc lagi, zoptymalizowac moj komputer do gry, zwolnic ( czy jak to tam powinno byc) troche mielsca w RAM'ach.??? z góry dzieki za odp i prosze o rzetelne wypowiedzi, bardzo mi zalezy :(

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Niestety metin2 ma swoje wymagania :( Twój komputer być może jest już trochę za słaby poniżej daje ci minimalne wymagania sprzętowe. Jeżeli Format ,game booster 3 itp. nie pomogło to czekaj na nowy komputer :D

4fcbx6gjpet0hpb5ctf.jpg

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

jak narazie internet tez mam nie za ciekawy bo 512Kb/s ;/

jeszcze jakis wypowiedzi mile widziane :)

Opublikowano

Ehh też miałem podobny komputer oraz internet jak ty...

Lagi nesamowite mialem.. Polecam ci skanować cały komputer usunąc zagrożenia oraz poszukaj jakiś brogramów typu przyśpiesz komputer... Nawet na mpc znajdziesz poradnik jak przyspieszyć kompa.

UP@ Daj linki w code i skan do downloadu..

@TOPIC Fresh Ram rownież polecam dobry program

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

@ Lajek, ale o jaki skan, i link do jakiego programu Ci chodzi??

Opublikowano

Do programu Fresh RAM bo kolega podawał linka ; )

@TOPIC I jak pobrałeś ten program ? I jest lepiej ? Czy nie ?

Opublikowano

ooo właśnie ! UP@ Zgadza się to dużo daje ! O tym zapomniałem gdy masz lagi dużo pomaga to... Ustaw sobie w conig najmniejszą rozdzielczość ; )

Na pewno pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...