Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMOvsEICvsVRU

KosSmiiitA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałem pograć i mam pytanie zacząć w MMO ,EIC czy VRU,nie ogarniam,bo gram w tą gierkę 1 raz.

Proszę o wszystkie za i przeciw

^^

Opublikowano

Z takim czymś to na oficjalne forum DO ... ale żeby nie spamować powiem tyle ze każda firma ma swoje za i przeciw ... na każdą firme są naloty na każdej firmie biją alieny i wszędzie kubiki pozajmowane. na PL3 polecam VRU tak czy siak :P

Opublikowano

Z takim pytanie na forum o cheatach i bugach... Widać że jesteś newbie ale też nim byłem :) To tak, serwer najlepiej pl3 - nowy i łatwo można się dorobić. Firma - zależy tylko od Ciebie :D

Opublikowano

Na starych serwerach ciężko się przebić a i na PL3 sporo się zmieniło... na start to TY lepiej nie graj tylko odpal bota 24/7 na parę miesięcy by się czegoś dorobić bo to nie to forum by wspierać finansowo BP :) w innym przypadku będziesz mięsem armatnim. Jeśli chodzi o firmy to cienko jest początkującemu na EIC bo tam jest najmniej graczy... a więc lepiej MMO lub VRU - jeśli jednak się czegoś dorobisz to najlepszy EIC bo masz co bić... mapy VRU i MMO są pełne celów non-stop. Inna bajka jak wejdziesz do dobrego klanu... ale i na to trzeba zapracować. A więc wybieraj sam

//nie piszemy po prośbie o zamknięcie. Narazie bez warna.

S.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...