Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia (Możliwość No-Install)

ex0

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie , czy istnieje możliwość by mieć Tibie no-install/Open and Play. Gdyż zostały mi zabrane prawa administratorskie i nie mam jak zainstalować a osoba jest za granicą i nie chce mi podać hasła. Szukałem wszędzie oraz chciałbym się zapytać czy Tibia Multi Ip Changer może spowodować zmianę adresu statycznego i spowodować zawirusowanie komputera oraz dysku przenośnego. Nie chce mi się w to wierzyć co mi opowiada kuzyn. Na moim komputerze starym Tibia była ponad 4 lata.. ip changer też i nic się nie działo. Nagle wszystko się u niego poj***** po tym jak zainstalowałem to. Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Tak jest możliwość grania bez instalacji. Po prostu zainstalowanego klienta (folder) kompresujesz do .zip rozpakowujesz u siebie i grasz.

A co do Tibia Multi Ip Changer. Jeżeli ściągnięty z zaufanej/oficjalnej strony, to wiadomo, że nic nie powinno się stać z komputerem (w google po wpisaniu ip changer większość to keyloggery).

52126142219396245817.jpeg

Nowicjusz
Opublikowano

chaterchater~

Mógłbyś podać mi zaufaną stronkę z ip-changerem ?. Czy wgl istnieje taka , każdy który pobierałem miał wiele syfu typu malware/spyware/backdoorów itd. ;/

Nowicjusz
Opublikowano

Ematec. Twojego linka już mi Antivirus blokuje i warjuje :D z poprzednim nie było problemu takiego prócz syfu w środku.

Opublikowano

Ja cały czas już od paru lat w google.pl wpisuję jedną frazę:

multi ip changer download

ciągle z niego korzystam. Po wpisaniu pierwszy link:

http://pl.unidownload.com/filedownload-Tibia-Loader-IP-Changer_743.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...