Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Team Fortress 2

mimi216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam steam i wczoraj pobrałem tf2. Ok pobrało całość, chcę zagrać, klikam graj i wyskakuje standardowo... nie wysyłaj. Czytałem inne forum gdzie pisali że maja problemy ze steam i tf2 i podali stronę chyba główną. Pisało tak że prace zakończone i wszystko działa i można grać w tf2 normalnie. Ale mi nie działa nadal. Ktoś podał tam stronę na forum gdzie pisało by wyłączać jakieś clouds. Zrobiłem tak ale nie zadziałało. Wie ktoś co można zrobić ?Oprócz przeinstalowania gry, bo 10gb nie ściągnę drugi raz. Bo ściągałem wczoraj a raczej dziś rano. A może coś po prostu z tym clouds źle zrobiłem. Mógłby mi ktoś opisać co zrobić ? Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem jaki błąd Ci wyskakuje, podaj screena.

I najlepiej na PW, stronę gdzie pisało to wszystko.

Opublikowano

Nie wiem o co zrobić, alee ,może podaj specyfikacje komputera ?

Nowe stery do karty graficznej ?

Opublikowano

Zaaktaualizuj sterowniki do karty graficznej.Podaj jaki masz model karty to Ci je wyszukam.

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Choć wątpię by to była moja wina. Na stronie jak już pisałem wcześniej pisało że są problemy z odpaleniem tf2. I masa ludzi miała ten sam problem. A ja do tego ściągałem tą grę w ten sam dzień co mieli z nią problemy. Nie wiem. Ale na razie da sobie spokój. ściągnę jeszcze raz niedługo i zobaczę. Dzięki. Pozdrawiam. jak bym miał problemy to napiszę.

Opublikowano

Może mas zrację, spróbuj za kilka dni, jeśli to co mówisz jest prawdą, to może... ?

Ja myślę, że to przez grafę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...