Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serv Wingm

Boy4538

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beznadziejny serwer teraz.

Zna ktoś podobny do tego, tylko tekiego jak był wczoraj, i żęby magiczny metal był ?????

@edit jak ktoś zna to na PW

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg... juz mnie to rozwala napisze ostatni raz na tym temacie bo nie chce sie zachowywac jak noob i zakladac nowy temat z pomoca o ten znaczek... pomoglby mi ktos zrobic ten znaczek na tym serverzE ??? nie chce tu wklejac bo wyjde z tamtad i juz ten co bym tu wkleil. prosze o pomoc na gg a dam 5 na pewno moje gg to: 11276143

Opublikowano
Mi działa i mam konto nei usuneli...ale z bodziami jest cos nie tak

Co do tego się zgadzam bodzio na tym serwie to tanie gówno. sorry za ten wyraz ale taka jest prawda. Lepiej niech albo dodadzą magiczny metal albo zrobią bodzio za 50k ale normalne a nie takie jakie jest. Jak chcesz coś na +9 to musisz liczyć 10kk na ulepszanie. No chyba, że ma szczęście bo mi żelazny na +9 za drugim razem się udało. Myślałem, że będzie to najlepszy priv. Nie potrzeba ulepszaczy, bronie na 30 level+9 u handlarzy i wiele innych u specjalnego handlarza w m1.

Niestety może i ulepszaczy nie potrzeba ale za ogromną cenę bodzio za 5k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...