Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na Havoc - Zeta

eeeeklk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc ... ilość zrobionych wrót ZETA - 11. Ilość otrzymanych designów typu Havoc - 10... Nie wiem .. fart czy coś ? Po tym jak drugi raz ukończyłem Zete złożyłem ją 3'ci raz i zacząłem eksperymentować ... dało mi to że za każdym razem przy nagrodzie dostawałem Havoc'a .

Oto sposób w jaki robiłem Zety !

1. Zakładałem Design na poważanie

2. Biłem alieny z x2 na złotku puszczając od czasu do czasu kamikaze ( nie działa ale puszczałem )

3. PADAŁEM NA 4 FALI TYCH WRÓT ... CHODZI O ALIENY SCHORCHER ( JEST ICH 9 W TEJ FALI )

4. Odbierając nagrodę stawałem na środku górnej belki !!

Nie gwarantuje wam w 100% że to zadziała ... mi to pomagało teraz się cieszę z full havoc :)

Nie biorę odpowiedzialności za to że nie dostaniecie designu robiąc wrota tym sposobem ... kierując się moim poradnikiem działasz na własną rękę.

Powodzenia i szczęścia wam życzę :

Pozdrawiam - kombass

Do zamknięcia ( lecz nie usuwać może się komuś przyda )

Opublikowano

no to rzeczywiście ja na 10 mam 5, na poważke przeważnie design ale nie padałem :) masz like, zobaczymy zaraz czy działa

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

A ja powiem jak nie dostać o.O latem VEGĄ z designem na doświadczenie, biję z x2 na sepromie i rakietek za kredyty... czasami na samym końcu padnę jak mam takie kaprycho bo ponoć jak grubas wylatywał z prawego górnego rogu to była większa szansa na futerko... zrobiłem siedem i wypadł tylko za pierwszym razem... masakra. A może trzeba je robić ręcznie by coś dostać? Bo od kiedy IBot/KBot je robi to totalne lenistwo mnie dopadło

Opublikowano

Dostałem, zrobiłem dokładnie to co w Tutku. Zrobiłem to tylko raz, to nie dowodzi temu że to działa. Mam nowe konto, zero havoc. Specjalnie zrobię tym sposobem by przetestować czy działa. Na razie składam zety, napisze później czy bug działa :)

Opublikowano

ja też na kbocie robie 5 na 10 więc boty tu nie mają nic

@2xup

Ale przeważnie za 1 zetę dostajesz, więc ztestuj jeszcze potem

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Up. To nic nie da bo za pierwsze wrotka zawsze dostajesz futro. Jak dla mnie to kwestia szczęścia. W seafight też tak cudują i jak im się trafi raz na 20 to mówią że to działa etc.

Opublikowano

No więc ... ilość zrobionych wrót ZETA - 11. Ilość otrzymanych designów typu Havoc - 10... Nie wiem .. fart czy coś ? Po tym jak drugi raz ukończyłem Zete złożyłem ją 3'ci raz i zacząłem eksperymentować ... dało mi to że za każdym razem przy nagrodzie dostawałem Havoc'a .

Oto sposób w jaki robiłem Zety !

1. Zakładałem Design na poważanie

2. Biłem alieny z x2 na złotku puszczając od czasu do czasu kamikaze ( nie działa ale puszczałem )

3. PADAŁEM NA 4 FALI TYCH WRÓT ... CHODZI O ALIENY SCHORCHER ( JEST ICH 9 W TEJ FALI )

4. Odbierając nagrodę stawałem na środku górnej belki !!

Nie gwarantuje wam w 100% że to zadziała ... mi to pomagało teraz się cieszę z full havoc :)

Nie biorę odpowiedzialności za to że nie dostaniecie designu robiąc wrota tym sposobem ... kierując się moim poradnikiem działasz na własną rękę.

Powodzenia i szczęścia wam życzę :

Pozdrawiam - kombass

trzeba mieć golca?mam vege z desingiem na poważke,trzeba bić z x2?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ja gram golcem więc mówiłem o golcu ... nie wiem jak vega ale spróbuj z tym designem na poważke :) Tak ja zawsze z x2 robiłem

Opublikowano

Nie macie wplywu na to czy dostaniecie czy nie. Jedynie prawy MPCy rog moze cos ponoc. Jezeli w kodzie maja ustawiona zaleznosc wyskakiwania dewouera. Ale wątpie ja żeby miec full musialem 30 razy zrobic. Czyli prawdopodobienstwo ~30%

Opublikowano

08.01.2012 - 22:47 s.gif?__cv=ad480fd0732d0f6f1a8b06359e3a4200 Otrzymałeś 330000 poważania

Otrzymałeś 6000000 PD

Zebrałeś 50 CDD.

Zebrano klucze do skrzyń (sztuk: 25)

i dron HAvoc oczywiście :) kolejny raz zrobiłem tym sposobem i znów dostałem

Opublikowano

Nic więcej oprócz tego co jest w tutorialu nie robię .... najwyraźniej mam szczęście. W tym wypadku temat cls bo nie wiem czy jest sens dalej kontynuować ten temat.

Opublikowano

U mnie na mx1 gosc top 1 ma ok. 35 zet i full havoc , wiec nie wiem jak to z tym fartem jest.

Dodam iż za 1 zete zawsze sie futro dostaje.

Opublikowano

Dodam iż za 1 zete zawsze sie futro dostaje.

Nie prawda ... nie zawsze . Mój klanowicz zrobił 1'szy raz Zete i boom... nie ma

Opublikowano

Nie prawda ... nie zawsze . Mój klanowicz zrobił 1'szy raz Zete i boom... nie ma

To popytaj ludzi , bo może on jakiś kulawy jest. Z tego co ja wiem to wlasnie niby jest jakas szansa , ale BP daje zawsze za pierwsza zete zeby nadzieje zrobic i gracze wiecej uri i sms pakowali/

Opublikowano

podobno przy odbieraniu nagrody lepiej wywalic wszystkie havoki do hangaru to zwiekszy szanse

No to jak odbierasz nagrode z wrót na bazie 1-1 to jesteś booski ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...