Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP

ElWymiataczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam Sure WP na serwerze Phantos. Mam 45 lvl, około 9.7 k pż, 340 defensywy (to przez to ,że cały czas szukam mistycznej +9 i wyzywającego +9).

Właśnie wymaksowałem int. Do tej pory leciałem 2int:1wit...I tu rodzi się pytanie jak teraz iść ? Siła czy zręczność? Głównie chodzi mi tu o expienie i zarabianie (sala lorda,dt na późniejszych lvl), pvp mnie za bardzo nie obchodzi, bo przy 4 skillach na M i tak będę już sobie dobrze radził.

Skille to ostrze>zbrojka>strach które mam na M4.

Następne pytanie to czy opłaca się zostać przez jakieś 5 dni na metkach cienia w dolinie aby zarobić? Jak znajdę mistyczną i wyzywający będę sobie radził spokojnie bez odjeżdżania. 5 dni tylko dlatego ,że szkoda siedzieć więcej na tym lvl, bo niedługo będę już mógł czytać ku strach...Na BO biorę cały spot więc ten 52 wbiłbym niedługo...

Pozdrawiam i liczę na pomocne wypowiedzi.

Opublikowano

Exp --> siła

PvP --> zr

Tak , myślę że opłaca sie zostać te pare dni i podropić na metinach zawsze może wypaść coś wartościowego

Opublikowano

zawsze ale to zawsze sura wp>dex bo daje i watrosc ataku i uniki a co do metinów to ja bym ci radził isc na diabła bo respia sie w stałym miejscu i mało kto je bije, dodaj jeszcze jaką masz broń

Opublikowano

Zostań na tym Lv jeszcze tydzień , przez ten czas bij metiny 45/50/55 Lv i jeśli dasz radę to 60. Dawaj w siłę , jeżeli zależy Ci na expie , aczkolwiek polecałbym 2:1 siła:zręczność ze względu że i to i to daje trochę ataku. Podczas bicia metinów załatw sobie buffa żeby szybciej je rozwalać.

Opublikowano

Broń to FMS+9 33 śr.

Czyli jak ze skillami ? Bo każdy ma inne zdanie na ten temat....

Jeszcze raz podkreślam, pvp mnie teraz nie obchodzi.Liczy się tylko expienie i zarabianie !

Opublikowano

jeżeli chodzi o expienie Najlepiej Exp tylko na metinach :) Powoli expisz lecz za nim polecisz z LvL dorobisz sie trochę ^^ Wbij z 1 lvl na metinach a zysk na pewno poczujesz. Jak Wbijesz 1 lvl na metinach to potem 5 normalnie wbij i potem znowu 1lvl na metinach :) Zresztą dawno nie grałem w metina ale tak kiedyś robiłem :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

dobij 50 i na bodzie do świątyni pod koniec. bodzie teraz drożeją albo metki diabła ale najlepiej jest dobić ten 50 i czytaj czarowane.

Opublikowano

Bojowca oczywiście mam, i powoli zabieram się już za militarnego. Jednak zastanawia mnie czy faktycznie dałbym radę bić metki na sohan ? Mam pieniądze tylko na hełm i zbroję +9. A na metkach chciałbym zarobić na okrągłą +9. No i jeżeli się uda to zmienić akcesoria z 1k pż na 1.5/2 k pż.

Co do buildu do witala mam nie ruszać ? Czy 2 wit:1 siła ?

Opublikowano

max int potem 2 wit 1 sila taki ja polecam sam gram wp i ten bulid jest wedlug mnie najlepszy skile pod expa ostrze > zbroja > strach i kosisz w expie

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

ja osobiscie gralem wpekiem i jechalem w sile, kopa niezlego potem ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...