Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Lagi z dźwiękiem w minecraft 1.0

Facet1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z minecraft. Otóż gdy mam włączony dźwięk w minecraft 1.0 to strasznie mnie laguje, gdy w opcjach ustawie dźwięk na OFF lagów nie ma, a bez dźwięku w minecrafta nie fajnie grac. Myślę że pomożecie. WYNAGRODZĘ

Dodam jeszcze że dźwięk strasznie przerywa i się powtarza...

BANG

Opublikowano

Karta dźwiękowa jest ok?? Możesz mieć coś nawalone w dysku, albo za wolno odczytuje ten dźwięk. Force update, albo grzebanie w systemie.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Karta dźwiękowa może siadać i odgrywa się na aplikacji. Zainstaluj najnowszą javę, a może się poprawi.

2ivh0ly.jpg

Bywalec
Opublikowano

Hmmmm... co ci daje force update? Tylko to ze wersja idzie na nowsza, a meta inf sie odnawia i mody, grzebanie w plikach zostaje. Wejdz w %appdata% i usun, caly folder .minecraft, wlacz mc poczekaj i powinno byc good. Ah, install sterowniki jak @up. Zobacz gdy klikniesz F3

Czy cos i tam masz takie koleczko z kolorami i opis do kolorow, napisz ile mniej wiecej masz na co lub zrob screen i wstaw tu. Licze na like, bo ujalem chyba wszystko i mam nadzieje, ze to pomoze.

5jJNSGS.png

Bywalec
Opublikowano

@Cay usunąłem ten folder, usunął się cały minecraft. Więc jak mam włączyć ,,mc,, ? Od nowa muszę zainstalować.

Powinieneś mieć gdzieś skrót, pobierz od nowa. I tam Ci się sam update'nie. Stwórz nowy świat ;).

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...