Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger, Bm czy Smok?

Calmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chciałbym aby ktoś mi powiedział w jakiej kolejności są te postacie jeśli chodzi o exp do 54lvl:

build smoka - strzelak-->skowyt-->blogo...

build bm - duszek--> ochronka--> sfera...

build dagger - zasadzka-->wirek-->szybki...

oraz w jakiej kolejności są w pvp (napiszcie też inne możliwe buildy oraz wynikające z tego różnice)

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszym jest BM co do smok czy dagger w pvp ciężko powiedzieć zalezy jak kto gra.

Do expa solo dagger najlepszy z tych trzech (według mnie) szybkie ataki ze sztyletów.. otruwające skile itp.

Jeżeli expisz grupowo to smok najlepsze rozwiązanie stoisz i tylko bufujesz :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

BM jest dobry do pvp Smokiem trudno się expi a Daggerem to juz wgl.. No chyba że Na Poli w v2 to SPX Ale to kupa kasy idzie...

Opublikowano

Proszę, uwzględnijcie jeszcze archera oraz ceny KU tych wszystkich klas(chodzi o to, że np. smok taniej wbije skille na G niż dagger).

Z góry dzięki

Opublikowano

Up. BM najlepszy do expa..?Nie zgodzę się z tym..

Moim zdaniem :

Dagger - Szybki atak z sztyletów+skille z otruciem -> Bm (Bo jest lepszy od Smoka w expie) -> Smok. -> Ninja Archer

A jeżeli myślisz nad expem z kimś w Party (pt) to:

Dagger (z łukiem , jako lur)+ Archer(jako lur) -> Smok (jako buff) -> Bm (nic nie ma ciekawego do zaoferowania )

Pvp:

Sura Bm -> Ninja Dagger + Ninja Archer-> Szaman Smok.

Najtańsze ku.

1.Ninja Archer

2.Ninja Dagger

3.Sura Bm

4.Szaman Smok

Opublikowano

Pod względem KU : Smok , BM , Dagger

Jednak i do Expa I Do pvp Polecam BM Ceny Duszków też nie są Duże......

Up. BM najlepszy do expa..?Nie zgodzę się z tym..

Moim zdaniem :

Dagger - Szybki atak z sztyletów+skille z otruciem -> Bm (Bo jest lepszy od Smoka w expie) -> Smok. -> Ninja Archer

A jeżeli myślisz nad expem z kimś w Party (pt) to:

Dagger (z łukiem , jako lur)+ Archer(jako lur) -> Smok (jako buff) -> Bm (nic nie ma ciekawego do zaoferowania )

Pvp:

Sura Bm -> Ninja Dagger + Ninja Archer-> Szaman Smok.

Najtańsze ku.

1.Ninja Archer

2.Ninja Dagger

3.Sura Bm

4.Szaman Smok

Zamierzasz Expić Daggerem Na 50lv z buta????

Opublikowano

xup napisal ze smokiem trudno sie expi no i tutaj bym sie nie zgodzil wbijamy smokiem 35 lvl robimy pomoc i blogo na m eq 1k pz oczywiscie dajemy full int zaczynajc gre robimy boja zbrojke na 34 1kpz-2k pz tak na +6 antyka sr 20-30+ z kd potwora smierci penetry +3-4 na 9 i biezemy lajtowo spota na bo czy v1

Opublikowano

Według mnie najlepiej do expa Dagger > BM > Szaman

A do PVP BM > Dagger > Szaman...

To jest tylko moje zdanie. Szaman dla tego na końcu że bardzo źle mi się nim gra

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Na 54 lvlu masz już 3 skille na M oraz pewnie dość dobre eq...

Jeśli chodzi o te 3 postacie na 54 lvlu do PVP to zdecydowanie Sura BM (oczysiscie duszek, ochro i sfera) wygra nawet bez ABS.

Natomiast jeśli chodzi o exp to zdecydowanie Szaman Smok, Pomoc,Błogo (najlepszy skill u szamana smoka) i skowyt (bijesz z konia zsiadasz, skowyt, wsiadasz, bijesz)

Szaman na tym lvlu nie jest jeszcze tak dobry jak na 70lvl+ wtedy w pvp potrafi zaskoczyć ^^

Jeśli chodzi o Ninje Dagger to jest on dobry zarówno do expa jak i do pvp, wygra ze smokiem (na 54) i expic tez da rade na marmurach lub z buta.

Według mnie wybrał bym Szamana Smoka :)

Postać czesto brana do buffowania (nawet w v2) a gdy znajdziesz dobrą ekipe/gld to spokojnie w grocie :))

Szamanem sie bardzo miło expi jak i walczy w PVP. :D

POLECAM SMOKA

yyyyyyyyy mleko?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...