Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wejście do gry

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego caly czas pisze mi ze trwa laczenie , tylko na moim kompie i na kazdym koncie , u innych moje konto chodzi , PROSZE O POMOC < ODWDZIECZE SIE > !!!

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

nie pomaga nic , support pisze ze moze trza reinstal systemu , inne sugestie ?

Tak , najlepiej wyrzuć kompa przez okno i po problemie.

Flash Reinstal , Reinstal przeglądarki , dokładanie wyczysc cookies , wyczysc wszystko co sie da jako dane przegladarki , uzyj opcji przywracania systemo bo mzo cos skichales przez przypadek.

Opublikowano

dobra , , czyscilem cookies i reinstalowalem przegladarki z 5 razy ^ . flash zaraz przeinstaluje . A gdy chce przywrocic to tylko z 6 moge a mi nie dziala juz 3 dni ; p

@EDIT , to tak , udalo mi sie przywrocic z 3 , a zajscie zaszlo 4 ale nic nie pomoglo , zostal reinstal flasha

@EDIT . NIC NIE POMOGLO Z TEGO CO MOWILES < INNE SUGESTIE ? : o

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Cóż. Bp wie gdzie może być przyczyną więc tutaj może być problem i może format będzie obowiązkowy choć jestem tego przeciwnikiem. Spróbuj ustawić open dns. Jak to zrobić poszukaj w necie :)

Opublikowano

Albo proboj do skutku bo ja tez tak czasami mam , ale jak poproboje kilka razy to w koncu wbije . Mozesz tez przeskanowac Antywirusem Calego Windowsa , bo nieraz cos w ustawieniach moze sie zmienic przez jakiegos wirusa.Mi gdy wlaczalem okno z gra to sie komputer restartowal , a po przeskanowaniu wszystko sie naprawilo.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Dziwny przypadek. Jednym słowem, wyczyść wszystko z przeglądarki, skan antywirem, CCleaner, spróbuj na innej przeglądarce. Wypróbuj wszystkie.

Opublikowano

hmm , obecnie mam CHrome najnowsze i explorera 9

@EDIT , znalazlem takie cuś , zacytuje

"To mój ostatni wpis na ten temat, więc proszę moda o wyrozumiałość

Problem z zalogowaniem nie zniknął również u mnie po zwykłej reinstalacji przeglądarki. Dopiero po odinstalowaniu przeglądarki i całkowitym usunięciu folderu przeglądarki z dysku. Sama reinstalacja pozostawia wszystkie rejestry, które są automatycznie "przyklejane" w czasie ponownej instalacji. Dotyczy to - jak sądzę - wszystkich przeglądarek. U mnie nie działała żadna, a po tym zabiegu wszystkie "ożyły" i mogę logować mapę gry na dowolnej przeglądarce (mam ich w tej chwili 4 : explorer, mozilla, chrome i opera) - a przecież usunąłem folder systemowy tylko mozilli. Dlatego zapewne mój kolega poradził mi aby w razie braku efektu operację powtórzyć z każdą po kolei - aż do skutku. Któraś po prostu rodzi konflikt zanieczyszczający połączenie z serwerem.

Jedynie explorera radził mi samemu nie ruszać - jest to przeglądarka systemowa i grzebanie przy niej może przerastać moje możliwości (wiedzę ). Jak to określił : namieszasz tak, że rzeczywiście będziesz musiał reinstalować system. Ale wtedy to będziesz musiał najpierw sformatować dysk systemowy bo samo "nadpisanie" niewiele pomoże..." . Probowalem tego lecz pewnie zostawiam cos co psuje nadal , ktos mi powie jak zrobic taki jakby format przegladarek tylko??

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...