Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowość na MPCforum

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest ok. Limit 5 tematów też działa. Tylko pozostaje pytanie czy da się usunąć takie podbicie przez moderatora / gm'a.

Bo jeśli nie to będzie źle :)

Moderator ma te same możliwości do user. Nie może podbijać czyjś tematów (nie potrzebne jest mu)

Czyli teraz każdy post typu refresh jest spamem ?

Tak, ale nie karajcie od razu warnem tylko ostrzeżeniem. (Edycja posta)

To jest nowość, dajmy się nauczyć wszystkim. Myślę, że za tydzień można zacząć warnować. ;]

Opublikowano

@up2 ja mam raporty.

@top dobra modyfikacja ale inni będą się bawić podbijając sprzed 2 lat tematy... tematy zamknięte można podbijać? :D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@up2 ja mam raporty.

@top dobra modyfikacja ale inni będą się bawić podbijając sprzed 2 lat tematy... tematy zamknięte można podbijać? :D

Nie. Jesteśmy w tej samej sytuacji. Mogą sobie napisać posta w starym temacie. Jeżeli temat jest zamknięty, nie można go podbić. :)

Opublikowano

Moderator ma te same możliwości do user. Nie może podbijać czyjś tematów (nie potrzebne jest mu)

Ale mi nie chodzi o podbijanie czyichś tematów tylko o usunięcie podbicia, którego jedynym celem jest przekopanie działu.

Da się potem takie coś usunąć by temat wrócił tam gdzie był przed podbiciem? W przypadku odświeżania postami wystarczyło usunąć ten post, a tutaj?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o podbijanie czyichś tematów tylko o usunięcie podbicia, którego jedynym celem jest przekopanie działu.

Da się potem takie coś usunąć by temat wrócił tam gdzie był przed podbiciem? W przypadku odświeżania postami wystarczyło usunąć ten post, a tutaj?

Nic nie zrobimy. ;]

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale gdzie są statusy?!

Pomysł mnie się podoba, ale szkoda że teraz nie będzie nabijania postów ;x

@down

za to masz lajka, ale nie myśl sobie że się podlizuje.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale gdzie są statusy?!

Pomysł mnie się podoba, ale szkoda że teraz nie będzie nabijania postów ;x

Statusy wróciły na swoje miejsce.

Opublikowano

Gadacie głupoty okrutnie. Nie sprawdziliście moda a już zadajecie bezsensowne pytania. User może podbijać tylko swoje tematy.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...