Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEGATUT] Darmowy serwer minecraft na shellu.

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale fajnie działa mi już 2dni !

Leci Like .

Ładny tut .

Działa ci jeszcze ten server?

jak tak to ile wpisałeś slotów?

Jak zrobiłem 08.01.2012 200 slotów i po 8 godzinach skasowali mi.

Odpisz proszę!

Opublikowano

nie wiem ale nie mogę zamknąc tego programu komenda ( killall sh ) wlaczam jedno putty uruchamiam serwer wlaczam durgie putty loguje sie wpisuje ( killall sh ) i nic ;/

Opublikowano

musisz mieć wersje minecrafta 1.0

p.s. Jeśli macie jakieś problemy to zapraszam 79.133.201.92:21309 na serwer minecraft pogadamy i wgl.

p.s.2 nikt mnie nie odwiedzi ? :<

padł

Opublikowano

Gratulacje.

I wiadome dlaczego nie jest za darmo shell.

Bo tacy ludzie jak wy jak jest napisane że nie wolno to i tak to jebie** i stawiacie

I tacy są polacy.

gZ

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

Thx za tuta, potrzebowałem serwera nie koniecznie pod MC lecz mi się przyda tak czy siak ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@UP

Wejdz recznie w folder "mc" lub taki, jaki utworzyles i uruchom start.sh

@TOPIC

Serwer postał 1 dzień. Potem usuneli mi konto, o save na którym grałem z kolegami. Co do usuwania konta nie mam problemu, ale najgorsze jest to, że straciłem save nad którym graliśmy kilka godziń. Czy jest jakiś sposób, by save z gry był zapisywany gdzieś, bym po usunięciu konta przez serwis odzyskał go jakoś ?

Opublikowano

@Up

Nie, bo masz swoje konto, które zostaje usuwane kiedy wykryje Mc, a nie może nigdzie indziej zapisać, bo ty jako użytkownik nie masz uprawnień do korzystania, edytowania, wysyłania plików, lub co kol wiek w innych folderach, niż twojego użytkownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...