Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ibot działa

redag3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest nowa wersja IBot-a

Jest to wersja beta, na chwile obecną nie działa GG, ma problemy z zielonymi skrzynkami.

Wiecie co, siedziałem na tym forum ponad sześć miesięcy ale nigdy nie pisałem i zawsze szukałem/czytałem myślałem, że komuś się przyda mój temat.

za tego warna kij w oko moderowi, więcej takich ludzkich zachowań i nikt niczym się nie podzieli

Opublikowano

Zawsze musza cos spieprzyc bo nie da sie inaczej..

W wersji beta IBota nie działa bicie alienów, nie można włączyć PETa do zbierania skrzyneczek..

a jest 50%PD i Poważki i chciałem sobie na alienki pobocić -_-

Opublikowano

I po co te info? Moze bedziesz robił info "wbiłem 2 lvl!!" beznadzieja -.-

Może zwal se konia to Ci przejdzie.

//warn

S.

Opublikowano

@UP Nie bede z Toba pisal poniewaz : "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem. Najpierw zaniży cie do swojego poziomu, a potem pobije inteligencją".

Nie pisz takich tematów bo to beznadzieja. i nie ma sensu. Przeciesz jest auto-update to ten kto korzysta z Bota to wie. Zreszta jest juz temat o tym

Opublikowano

Damian on przynajmniej sie stara a nie to co Ty . Bardzo dobrze ze napisal ze ibot dziala , napewno wszyscy sa mu za to wdzieczni.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Jest nowa wersja IBot-a

Jest to wersja beta, na chwile obecną nie działa GG, ma problemy z zielonymi skrzynkami.

Pijawko pieprzona z 2 postami myślisz,że bedziesz hardcorem jak naspamujesz? Od informowania o aktualizacji jest odpowiedni temat..poszukaj (chyba,że nie umiesz)

#EDIT

nie wiecie kiedy będzie normalny Ibot? nie beta tylko normalny,żeby dało się uruchomić peta do zbierania boxów i napierdzielać alienki

Opublikowano

Więcej polaków obserwuje MPC niż profibot.net.

A teraz skończcie flame i spam :)

Zawsze musza cos spieprzyc bo nie da sie inaczej..

W wersji beta IBota nie działa bicie alienów, nie można włączyć PETa do zbierania skrzyneczek..

a jest 50%PD i Poważki i chciałem sobie na alienki pobocić -_-

Ależ wam trudno dogodzić... Jak już macie możliwość pozbierać paczki to dalej narzekają,

że jest źle. Nie podoba się, to nie używaj. Nikt cię nie zmusza.

I po co te info? Moze bedziesz robił info "wbiłem 2 lvl!!" beznadzieja -.-

Hmm, np. po to że mało osób zagląda do podpiętego tematu, on miał dobre

chęci, w takiej sytuacji jak teraz taki temat jest ok, bo każdy widzi.

Natomiast ty niepotrzebnie się przypierdalasz o nic. Forum jest po

to by każdy mógł się wypowiedzieć na dowolny temat, a twój post

powinien dostać warna za prowokowanie flame, dodatkowo niepotrzebny post ( spam ).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Boze... po co tak spamujecie ??!! wyszla nowa wersja clienta to wiadomo ze avin nie zlamie tego w 5 min ...-.- poczekac trzeba albo nie grac wogole ...-.-

Opublikowano

Robi wszystko , oprocz tego ze nie mozna zalozyc peta.

A Ty czego tu szukasz patafianie? Przecież mój temat był zły. Wypierdalaj zbijać posty do innej piaskownicy

//Ogar człowieku...

S.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...