Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifa 12 tryb kariery

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem odnośnie trybu kariery...

A więc tak jak podszkolić swojego zawodnika, czy jedyna możliwość jest szkolenie jego w meczu czy jest opcja włączenia sobie treningu?

I jak poprosić o zmianę bo jak na razie mam słabą kondycję i nie daje rady całego meczu i po koniec stoję w miejscu a trener i tak mnie nie zmienia tylko daje mi średnio co drugi mecz przerwę bo jestem zmęczony po ostatnich meczach ...

Opublikowano

Jeżeli grasz swoją wirtualną postacią to masz różne zadania na arenie i podczas meczu.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Podczas meczu - grasz , podania, strzały, kiwki

Arena - tutaj odblokowujesz wyzwania, z tego co pamiętam to gdzieś mogłeś zobaczyć jakie masz zaliczone a jakie jeszcze nie ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

wy mylicie wirtualną gwiazdę trybem kariery...

Już jest wyjaśnione na temat polepszenia swojej postaci teraz zależy mi na tym aby dowiedzieć się jak poprosić o zmianę...

Opublikowano

Kup oryginała i tam masz instrukcję... Jeżeli chcesz się kłócić to twoja sprawa...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Dobra nie unoś się :D

Ale mylisz wirtualną gwiazdę z trybem kariery (tylko zawodnik)

W wirtualnej gwieździe rzeczywiście jest napisane że muszę wykonać np(nie wiem czy tak naprawdę jest) 3 finezyjne strzały zakończone golem aby podnieść umiejętność strzelania...

A w trybie kariery zawodnika nie ma czegoś takiego, tak samo dziwne jest to że gram non stop w pierwszym składzie w arsenalu mimo iż mam status "obiecujący zawodnik" i mam 68 skilla a mój konkurent na tej samej pozycji chyba 81 ;d

Przerzucam się na wirtualną gwiazdę bo tryb kariery w fife leży w pes'ie jest lepsze (become a legend)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...