Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lepiej?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ezoty szybciej dedają, za to na pustyni masz większego expa, ale tylko, z niektórych mobów i musisz mieć dobre eq na pustynie.

polecam ezoty, bo i rib może dropnąć.

Opublikowano

Marock, nie wiem czy mi się wydaje ale chyba ezoty są mocniejsze, a na pustyni może jakiś marmurek polecieć ;d

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Marock, nie wiem czy mi się wydaje ale chyba ezoty są mocniejsze, a na pustyni może jakiś marmurek polecieć ;d

wiedz, że na pustyni moby ogłuszają i trują. z takim efektem byś musiał latać wokół nich przez 10 sekund, żebyś ogarnął kilka grupek.

ezoty mają mało hp.

Opublikowano

Może i trują ale zadają mniejsze DMG, nie trzeba tyle za nimi latać i lepszy EXP :) A w sumie na 33 to już na BO bym poszedł, nawet tylko lurować w pt.

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Na ezo, chyba, że jesteś jakis lepszy to poszedl bym do oazy na pustyni i wybijał mooby :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Ja osobiście na Pl'u z od 30 lvl-a do 35 - expiłem na zwykłych orkach potem na ezo do 40 a potem na BO ; )

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...