Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premka za znajomych

freedom.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema.. czy jest jakas mozliwosc wyrobienia sobie samemu premki za znajomych?? jezeli nie to czy ktos chcialby sie zebrac w grupie kilku, kilkunastu osob i wyrobienie sobie takiej premki..sa tu ludzie z roznych stron polski wiec wtedy BugPoint moze nas cmoknac w palika:) jak cos to pisac.. ty pomozesz mi, ja pomoge tez i tobie:)

Opublikowano

up chyba cie worek swędzi a ip to co musisz za każdym razem na każde konto zmnieniać ip i proxy żeby dostać premke ja zrobiłem 6 kont na 7 lvl i premki nie dostałem bo tylko raz ip zmieniłem i niezalezy to od emaila tylko od ip i proxy poszukaj w googlach ip changer i proxy switcher jakoś tak sie to nazywało

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Ja robiłem bez zmieniania ip kompa tylko różna e-maile i zawsze dostawałem bonusy wiec nie wiem w czym problem, żeby samemu sobie zrobić premke, a i za pushing bana nie dostaniecie bo się nie kapną jak są na różnych e-mailach, kolega robił na 1 e-mailu to dali mu ostrzeżenie ja robiłem na różnych i nie dostałem ostrzeżenia, ale nagrody dostawałem:)

Jeśli pomogłem? Daj"Lubię to!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...