Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SE W995 - aplikacje + gadugadu

Lioo ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaki komunikator smiga bezplatnie na SE W995? Pobralem inspiro, zainstalowalo sie bezproblemowo, ale podczas laczenia sie, wyskakuje blad, ze byc moze zle jest skonfigurowany internet... Korzystam z opery, gps i wychodzi na to, ze to nie wina internetu.

w nocy posciagalem sobie kilka aplikacji do mojego telefonu, ale 9/10 nie dzialaly. W telefonie nie dalo sie ich zainstalowac, widocznie mialy inny format. (Ale sciagalem specjalnie na w995).

Jakbyscie mogli doradzic jakies ciekawe aplikacje do tego modelu bylbym wdzieczny.:)

poleca lajki.

pozdrawiam.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość malutki688
Opublikowano

siema kochany :D

nie jestem pewien ale moze nimbuzz

Opublikowano

Mozna to jakos pobrac w formacie .jar albo jakims innym? Bo w .exe to nawet nie da sie ich zainstalowac w telefonie :/

Opublikowano

Nie ma w 100% darmowego GG. Zawsze płacisz miesięczny abonament + koszty transferu ;d

Sprawdź poprawność nr GG i hasła.

Co do instalacji innych aplikacji. Może masz Softa uszkodzonego? To jest nie możliwe by 9 na 10 aplikacji się nie instalowało o.O

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Inspiro jest darmowe :) Kiedys na SE K550i uzywałem go non toper. Placi sie tylko za transfer.

Pobieram ze stronki http://nimbuzz.en.softonic.com/java i jest to: Aplikacja (.exe). Pobierałem duzo aplikacji speclajnie dla tego modelu i wszystkie byly w formacie .exe. Jedynie co mi sie udalo zainstalowac to opera mini i inspiro. Oczywiscie w formacie .jar inspiro, a operka byla w jakims innym, ale zapomnialem w jakim..

Internet na pewno mam dobrze skonfigurowany bo opera smiga bez zarzutow. Ale w inspiro mi wyskakuje komunikat, ze nie jest dobrze ustawiony. Na dodatek 2 razy pobieralem ustawienia ze strony play.

Moge jakos poznac czy ten soft jest uszkodzony?

Opublikowano

Jeżeli były w .exe to się nie dziwie, że się nie zainstalowały ;p

Spróbuj pobrać z oficjalnej strony GG (PlayGG). Tydzień jest darmowy ;)

Twój SE obsługuje .jar, .jad i chyba .jaf

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

To dlaczego jest tak duzo plikow w formacie .exe na stronie dla sew995? Trzeba je zainstalowac na podpietym telefonie do komputera?

Wlasnie znalazlem http://www.mobiles24.com/downloads/s/519905-111-nimbuzz_193 w formacie .jar zaraz sprobuje zainstalowac.

o własnie, operka byla w formacie .jad :P

GG jest platne jak dobrze pamietam 11 zl na 90 dni.:/

Opublikowano

Parlingo obsłuży bez problemu na każdym telefonie i bez opłat za używanie GG

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...