Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto 2 raz okradzione ;/

TheDamianLord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tydzień temu zostałem okradziony z eq tzn. smocza +9 z kd toporek +9 srebrna i ebo +9 pż 2 k żelażny +9 itd. konto było puste ale złodziej nie znał hasła do magazynu. Miałem tam 7 kamieni duchowych szkaty ripka ku drogie itp. sprzedałem je wchodze dzisiaj na konto i znów konto puste tym razem śmiertelka +9 i 1,7kkk zginęło robiłem skana usunąłem wirusy zobaczyłem sposób taki:

start -> uruchom -> cmd -> netstat i w obcy adres zera powinny być ja mam takie coś:

kurrrr.png

Wiecie może jak to usunąć i czy to adres IP tej osoby? Chciałbym mu się dobrać do d***.

Mam avasta skanuje jeszcze raz komputer ale nic nie wykrywa.

I gdzie jest ta tabelka PID?????

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Widać masz keyloggera wiec otworz ctr+alt+delete zakladka procesy widok Wybierz kolumny i zaznacz pid. I juz masz po keylogerze

:)

Opublikowano

gupi jesteś ;) nie wiesz co robić? zrób 2 konto i daj się znów okraść

Oczekuje pomocy a nie dziecinnych odpowiedzi jak nie masz zamiaru pomóc idź hejtować filmiki na yt

Widać masz keyloggera wiec otworz ctr+alt+delete zakladka procesy widok Wybierz kolumny i zaznacz pid. I juz masz po keylogerze

W menedżerze zadan mam już tabelke PID ale który to jest w cmd niemam takiej tabelki PID a może to jest nr: 1057 (ze screena) lub mam wyłączoną tą tabelkę?

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Sprawdź czy w menagerze nie masz dziwnych procesów najlepiej gdybyś dał ss na forum następnie kliknij znaczew windowsa +r i wpisz msconfig z tego także daj ss

Po za tym ten kto dał tego tutoriala na te sprawdzania czy ktoś ma keyllogera jest jakis pomylony keylogger non stop nie łączy się z internetem więc ten cały netstat nic nie pokaże a jak pokaże to tylko adres poczty

64562221938.png

Opublikowano

Sprawdź czy w menagerze nie masz dziwnych procesów najlepiej gdybyś dał ss na forum następnie kliknij znaczew windowsa +r i wpisz msconfig z tego także daj ss

Po za tym ten kto dał tego tutoriala na te sprawdzania czy ktoś ma keyllogera jest jakis pomylony keylogger non stop nie łączy się z internetem więc ten cały netstat nic nie pokaże a jak pokaże to tylko adres poczty

Procesy

daje link bo niemoge tutaj wrzucić

W msconfig jest kilka zakładek która cię interesuje???

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Stary masz tego syfu polecam zrobić format + nie instalować syfu zainstalować 1 porządną przeglądarkę Nod 32 smart security key znajdziesz w goole

// z msconfig daj uruchamianie

64562221938.png

Opublikowano

Mam avasta skanuje jeszcze raz komputer ale nic nie wykrywa.

W sumie to się nie dziwie, osobiście nie polecam takich darmowych syfów, radzę zainstalować noda 32, jeden z lepszych antywirusów.

Opublikowano

Zainstaluj Antywirusa: Kaspersky Security 2012

+ IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter

http://www.dobreprogramy.pl/IObit-Malware-Fighter-Free,Program,Windows,25512.html

Kaspersky - 30dni - potem zainstalujesz coś innego kaspersky skuteczny...

http://www.dobreprogramy.pl/Kaspersky-Internet-Security,Program,Windows,12472.html

zeskanuj programami komputer rób powolne dokładne skany bedziesz miał komputer potem czysty

chociaż ja i tak wolałbym format kompa itp.chociaz zainstalowanie dobrych programem też jest dobrym wyjściem

ściagnij te dwa programy ,które wymieniłem , zrób powolne skany i zdaj raport co wykryło itp :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Radzę zainstalować Norton360 .

Kaspersky też jest dobrym antywirusem ale naprawdę Norton360 rozkminia każdego rodzaju keylogery wirusy trojany.

dookie.jpg
Opublikowano

Ja osobiście polecam AVG Free miałem problem jak ty zeskanował i już żadnego syfu nie ma :)

beznazwyjr.png

Opublikowano

Masz tutaj dobry poradnik

http://www.mpcforum.pl/topic/525385-tutjak-wykryc-i-ununac-key-loggera/

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...