Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pobraniem aiona

bambus8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż po dłuższej przerwie z Aionem , postanowiłem do niego wrócić i trochę pograć . Ściągnąłem NcSoft Lunchera ustawiłem region i zacząłem pobierać , wszystko ładnie idzie... pobiera się , ok zostawiłem kompa na noc , rano wstałem i zobaczyłem że jeszcze jakieś 1 gb sie musi pobrać , Poszedłem pograć Assasyna i obserwowałem pobieranie , gdy już doszło do 100 % pobiera się dalej o.0 , nie wiem dlaczego ale mam więcej plików niż powinno być :

Downloading 11407,5MB / 11213,6MB (00:00 remaining) , Liczba cały czas rośnie po mojej stronie czyli to ile pobrałem

Zamieszczę tutaj screenshota jakby ktoś nie wiedział o co chodzi :

http://zapodaj.net/b...22934c.png.html

Z góry dzięki za pomoc , pozdrawiam Bambus .

Dodam jeszcze że gdy otworze folder ( tam gdzie pobieram aiona) To mam tylko 2 pliki i 1 folder :

-L10N

-Aion_Main_0.0.0.0To2.6.0.0.ncpatch

-LauncherID

Zrestartowałem lunchera i zaczęło pobierać od nowa -,- Nice one już 6 raz . pierdole tego aiona i całego NcSofta ...

Jakby ktoś wykminił o co chodzi to pisać .

Opublikowano

Ok zaczekam ale nie wiem ile to może się robić .

Btw. Pobierałem już z 5 razy i zawsze się tak robiło lub przerywało instalację i zaczynało od nowa , Wtf ? -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...