Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak gram w jakąś grę to jak się zatnie obraz na 30sec-1min to znaczy...

ProDator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że za słaby zasilacz?

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Wszystko wyczyściłem Malwarebyte-Anti Malware a rejestr Ccleanerem.

Bo kupiłem nową kartę ostatnio,jak miałem starą żadna gra się nie cieła tak że na 30s tylko poprostu się scinala niemilosiernie dlatego mam nową kartę.

Ale pisało że wymagany zasilacz 400 W a mam 450 W.

Więc nie wiem o co chodzi? ;/

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Może ta karta jest za dobra na twoją płytę głowną i procesor i się tnie komputer, lepiej idź do sklepu tam gdzie kupiłeś tą kartę dowiedź się o co chodzi bo może ci się spalić komp.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ale raczej nie bo gość z komputronika kolega taty sam przyszedł mi założyc karte i nic nie mówił że będa jakieś niezgodności,a moja płyta to

GA-G31M-S2L

I ma ponad 2 lata tylko.

Opublikowano

Zaraz dokręce ;D

Nie no nie chce mi się jest dokręcona chyba ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...