Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Rejestracja na H.A.V.E. Online!

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dziś postanowiłem pokazać wam jak zarejestrować się na H.A.V.E. Online - czyli idealnej "Chińskiej" podróbce gry MicroVolts!

Tutorial powstawał na szybko, i w miarę czasu będzie edytowany. Ale Cóż ja będę się tu rozpisywać dalej, zaczynamy!

• 1. Wchodzimy na stronę
    http://www.have.in.th/

• 2. Zgodnie z dniem 2012-01-07 pojawi wam się ekran powitalny "Happy New Year!" Oczywiście wiele osób już nie wie czy jest to poprawny adres strony, lecz jest! Klikamy odnośnik, ten co ja.

(\/ PATRZ OBRAZEK NIŻEJ \/)

poradnik1a.png

• 3. Okej, gdy już przejdziemy do następnej strony, pojawi nam się kolejny "obrazek" tym razem bardziej zbliżony do naszej gierki, czyli MicroVolts :D

poradnik2wd.png

• 4. I to już koniec, znalazłeś się na oficjalnej stronie H.A.V.E. Online do rejestracji!
  • 5. Teraz możesz odprężyć się słuchając muzyczki na stronie głównej, lub zabrać się do założenia swojego konta.

poradnik3.png

NR.1 - Oznacza Rejestrację, należy zarejestrować się przed pobraniem.

NR.2 Oznacza Pobranie, clienta gry pobieramy po rejestracji.

Jeśli nie potrafisz kontynuować rejestracji, lub pobierania - napisz w komentarzu, a rozpiszę Tutorial.

Prefiksy// Wiśniowy

Opublikowano

Ładny poradnik, widzę, że Wiśniowy Ci już ściągnął warna za to. Podepnę CI go, wielu się przyda.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ostatnio próbowałem siętam rejestrować ... i jakoś nic mi nie działało , wszystko dobrze uzupełniałem , będe próbował jeszcze raz . Szczerze mówiąc nie popisałeś się tym poradnikiem ...

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...