Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Metka

piorun1616

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All

Che pograć na Sfyt2, ściągnąłem clienta PL metka z głównej strony wkleiłem do tego plik 10mb ściągnięty ze sttronki Sfyt2 i nie działa;/

Proszę o pomoc

P.s

Client PL jest z 2009r

Mentor
Opublikowano

Chinski Client to masz po Chinsku all

A jesli chcesz miec spolszczenie ten pliczek 10MB wklejasz do Metin2 PL NIEPATCHOWANY!!

Opublikowano

OK wkleiłem ten pliczek do metina 2 PL NIEPATCHOWANEGO ale nie działa, niewiem czy to prawada ale słyszałem że client z 2008 roku bedzie OK to prawda??

Opublikowano
xD on ściąga chińskiego i wkleja do pl 0_o ????? ehh spolszczenie do metina 2 pl wkładasz a nie chińskie <lol2>
http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

Do Cycucha to możesz iść Ty ale swojej mamy.

To że nie moge sobie poradzić z czymś to nie oznacza że można od razu kogoś wyzywać.

Ja Ty jesteś takim informatykiem to sie ciesz i zamknij morde jak nie masz czegoś ciekawego do poweidzenia!

Opublikowano

Ej , masz 8 postów . i pewnie wszystkie albo te tutaj , albo .. " kto mi zrobi konto " , a sie burasz .

Nie mam zamiaru pomagac takim noobom po 8 postów którzy będą latali na priv'ach i doprowadzali do tego żeby serwer upadł .

Nabij 50 postów i pomóż komuś , podostawaj 5 to wtedy ktoś Ci będzie pomagał .

@Edit . i po chuja wystawiasz mi ocene 1 ? . Ty na tym forum będziesz jeszcze pare godzin a ja kilka miesięcy i kurwa przeszkadza mi że dajesz mi oceny .

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

• Dodaj nową pozycję...