Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie lvli na multi na wlasnym serwerze

Xalystenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie , ale wpisz /gamemode <nick> 1 , i bij w nocy potwory.

Zeby wylaczyc gamemode wystarczy wpisać /gamemode <nick> 0

Opublikowano
na minecraft_serwer.exe da się??

Na tych plikach nie da się tego dokonać gdyż

pluginów tam żadnych nie zainstalujesz.Jedyny

sposób to taki jak podał użytkownik wyżej, zabij pare

razy smoka.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

A na bukkida nie ma jakiś pluginów. Tak wiem smok itp. jakieś power lvl ustawaianie spawnów.

Ale mnie by interesowało samo np. wyrzucanie EXP z dispensrów, takie coś co bym mógł dać za przejscie czegoś pokonanie kogoś.

Najlepiej żeby to się samo mogło dawajć (dispensery)

Da sie?

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

@Up

Tylko na CraftBukkit. GameMode 1 to jest creative mode a wtedy poziom nie leci -.-.

No chyba się mylisz , na prywatnym serwie gdzie gramy ze znajomymi (Bukkit , żadnych pluginów) budowałem na gamemode'zie/creativ'ie willę i zanim ją oświetliłem pojawiały mi się od czasu do czasu potworki , jak je zabijałem dostawałem expa i wbiłem tak 11lvl'i

Opublikowano

@up

Potwierdzam, wystarczy używać bukkita i pozbijać zwierzęta na creative, później zmieniamy komendą na survival i mamy poziom.

Sprawdzałem bo potrzebowałem exp'a zdobyć do pluginu, jeżeli komuś nie leci to znaczy że albo ma zbugowane pliki albo

nie ogarnia podstawowych komend bukkita.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...