Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie da sie grać przez hamachi

hubcio79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Mam problem otóż po zabawie w pliczkach i czytaniu pomyslalem że postawie sobie serwer hamachi ale tu mam problem , bo serwer odpalony wszystko elegancko silnik by Gromero na localhoscie idzie no to mowie zainstaluje hamachi i tak zrobilem hamachi zrobilem sieć i postanowilem go sprawdzic więc hamachi sciagnałem na telefon dołaczylem do sieci i próbuje wejsc i nie da sie błąd wyskakuje a serwer ON i u mnie działa i localost i adres z hamachi i nawet wew. adres Ip wiec no nie mam pojęcia co robie źle..

Siemanko :D !

Opublikowano

Heh na wszystkich próbowałem ale dopiero teraz zorientowałem sie że trzeba Win XP na virtualboxie postawić a żaden Tutek tego nie omawiał :D

Opublikowano

Nie trzeba tego robić! To trzeba zrobić jeśli się chce serwer No Hamachi mając zewnętrzne IP...

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

No jak tego nie robilem odapałem pliczki to nie mogli inni grać :( potem zrobilem z tym virtualboxem i działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...