Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] przy odpaleniu serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo sciagnelem pliki by sherer odpalilem baze ale jak chce wejsc na mój serwer to ciagle pisze zostaniesz połączony z serwerem taki jeden kumpel powiedzial mi zeby od nowa wgral plik map ale nie wiem gdzie go szukac w filezilli. a tak poza tym to mam pewne foldery w filezilla jak klikam na którys prawym to pisze pobierz i ciekawi mnie czy musze sciagac te foldery czy juz wszystko mam. przepraszam ale to mój 1 serwer hamachi i nie znam sie prawde mówiac troche zielony w tym jestem. Prosze o pomoc!

82223650201703748708.png

Opublikowano

PART 1

PART 2

Tutaj masz jak zrobić, rób wszystko zgodnie z tym :) Dziękuje, że mogłem pomóc !

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

jak hamachi i gotowiec byl to napewno ma wszystko sherer nie wypuszcza niesprawnych plikow;] to moze byc wina konfiguracji;]

ip mam na mysli;]

Opublikowano

mi sie wydaje ze bez portmapow dojdzie do okna wyboru postaci. jak to serw hamachi pewnie do zabawy. uzyc jakichś gotowców innych;]

Opublikowano

Bodajże taka ścieżka była:

/usr/home/game/share/locale/germany

Tak poza tym "zostaniesz połaczony z serwerem" to czy, aby dobrego launchera używasz i pong jest taki sam?

Jeśli nie wiesz co to pong, to poczytaj ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/297384-tut-jak-zmienic-pong/

Opublikowano

co do pongu to słyszałem że jak edytujemy pong np mamy testtesttesttest i 1234abcd5678efhi czy jakos tak to jak zmieniamy na np testtesttesttest to ma to wygladac tak

testtesttesttest  testtesttesttest

czyli 2 razy ten sam bynajmniej mi tak Glinka mówił

Opublikowano

oke thx a tera mam pytanko za 100 punktów bo próbuje tera na plikach badara no i odpalam baze danych i wyskakuje can not get public ip..... no i on napisal jak to rozwiazac: Localhost mt2 nie chce się połączyć ?

pobierz poprawione pliki users .

DL :

http://www.multiupload.com/M8VJVU1R13

wklej je do :

/var/db/mysql/mysql/

nadaj chmody 777 ale musze przeciez przez filezille wejsc? bo nie wiem ale nie moge sie z nia połączyc :( mogli byscie jakos pomóc

82223650201703748708.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...