Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Boty darmowe

frania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam darmowego bota do darkorbit najlepiej jak najmniej wykrywalnego. Chodzi mi glownie o zbieranie boxów ew. zrobienie wrót. Szukam botow juz kilka dni wiec nie piszcie ze nie uzywam szukajki etc.. Darmowa licencje do IBota juz wykozystalem jak co wiec o niego nie prosze. Jestem laikiem wiec prosil bym o bot + instrukcje obslugi.

Z gory dziekuje.

xxxx

Opublikowano

Witam szukam darmowego bota do darkorbit najlepiej jak najmniej wykrywalnego. Chodzi mi glownie o zbieranie boxów ew. zrobienie wrót. Szukam botow juz kilka dni wiec nie piszcie ze nie uzywam szukajki etc.. Darmowa licencje do IBota juz wykozystalem jak co wiec o niego nie prosze. Jestem laikiem wiec prosil bym o bot + instrukcje obslugi.

Z gory dziekuje.

troszeczkę w tutorialach poszukaj,a znajdziesz ;] podpowiedź smartbot

Opublikowano

No to tak: KBot (licencja na 24h) PBDO Bot (free do 13 stycznia chyba) SmartBot . Innych niestety nie ma

Ew. IBot z tym o czym nie mozna pisac na tym forum...

Opublikowano

Interesuje mnie troche ten Smartbot tylko ze on wlasnie nie dziala, wiecie kiedy bedzie dzialal.

xxxx

Opublikowano

Aż odkodują te nowe pakiety wysyłane przez nowego clienta :/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...