Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przerobic klienta aby dal mozliwosc logowanie sie na inny serwer

zelo31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie tego czy mogę jakoś w kliencie pozmieniać adres według którego (klient ) łączy sie z serverem.

Poprostu chciałbym np. majac klienta EliteDekaron moc przestawic w nim adres zeby laczyl sie z serwerem Bloodekaron

(podałem przykładowe servery, chce tylko wiedzieć czy jest taka mozliwośc, zebym nie musiał za kazdym razem pobierac od nowa klienta)

Z góry dziękuje za wszelką pomoc;)

Opublikowano

A sprawdzałeś czy coś takiego wgl. istnieje ? To nie metin że wystarczy jakieś inne "spolszczenie" :D

Osobiście uważam że raczej tak się nie da, a na pewno nie z launcherem. Wiem bo nie działał mi launcher na dekaronie korea, więc wkleiłem do niego launcher z dekarona EU i poza zmienionym wyglądem launchera i tak włączał mi się DK KR. ( a tak nawiasem mówiąc to nawet jeśli, to i tak pewnie by Ci się patchowało dość długo bo większość serwerów ma inne pliki etc. )

No ale jeszcze ktoś może napisze na ten temat więcej.

Pozdro ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...