Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] HS Blocker_lite

Protecto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na PL nie działa chyba, tzn nie widze Sury jak to wgrałem wraz z Hackshieldem ;//

Instalujesz obejście na spatchowanym kliencie?

Opublikowano

Czyli bać się tylko GM'ów latających po nocy i wpatrujących sie w czasy wedki albo piszacych na pw?Inaczej niewykrywalny?

Opublikowano

Czyli bać się tylko GM'ów latających po nocy i wpatrujących sie w czasy wedki albo piszacych na pw?Inaczej niewykrywalny?

tak, lecz na GM szczególnie uważaj ponieważ w nocy normalnie co chwile latają.

Opublikowano

Tak jak napisał @UP.

Prawdopodobne jest tylko wyrycie bezpośrednio przez GM.

Opublikowano

Niestety, nowa instalacja metina-->patch-->obejscie i wyskakuje to co ponizej po próbie uruchomienia z nowego skrótu z obejscia:

21mci6s.jpg

Opublikowano

Dziękuje Ci za tą blokadę. Nie dawałem rady innymi sposobami. Leci like.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Niestety, nowa instalacja metina-->patch-->obejscie i wyskakuje to co ponizej po próbie uruchomienia z nowego skrótu z obejscia:

21mci6s.jpg

Hm. Nie wiem czym to może być spowodowane. Może OS...

Opublikowano

Za którymś razem zaskakuje i odpala się ale ani Multihack nie działa ani Erpel 4.4 próbowałem wstrzykiwac zarowno podczas gry jak i przy uruchamamianiu. Jakis czit wgl dziala na tym obejsciu?

Opublikowano

Możesz jakieś swoje sprawdzone zalinkować? Typu mobber, jakiś multi albo expbot?

Jak na razie tylko jednego fisha na tym odpaliłem i to jeszcze jakiegoś ograniczonego.

Opublikowano

Panowie mam pytanie, czy jak odpalam M2MODA to GM jest w stanie po logach jakoś zobaczyć że używam haxów? Tak samo z fishbotem?

Przyjmijmy, że na metinie na obejściu i bez obejścia.

I jak jest z banowaniem kont z którymi handlowałem? NA przykład na tym samym adresie?

Opublikowano

Czyli to obejscie nie dziala jak uzywam m2boba?a szkoda ...

W teorii m2bob nie wymaga obejścia. Używamy go na czystym kliencie.

Opublikowano

sorki za chaotyczne pismo , ale szybko pisałem . To jeszcze raz . Ściągnąłem ten plik i pisze mi że trzeba zaktualizować , więc klikam że tak chce zaktualizować . I mi się wyświetla ta strona Twoja . Więc ściągam jeszcze i raz i nic , dalej trzeba zaktualizować , może ja zły plik ściągam ?

Pomocy ;D

Opublikowano

sorki za chaotyczne pismo , ale szybko pisałem . To jeszcze raz . Ściągnąłem ten plik i pisze mi że trzeba zaktualizować , więc klikam że tak chce zaktualizować . I mi się wyświetla ta strona Twoja . Więc ściągam jeszcze i raz i nic , dalej trzeba zaktualizować , może ja zły plik ściągam ?

Pomocy ;D

Może ciągle uruchamiasz stary plik. Pobierz nowy, wrzuć do klienta i odpal.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...