Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z mc :(

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem który polega na tym ,że gdy klikam 2 razy na launchera mc to nie chce się odpalić. Wczesniej działało mi wszystko dobrze lecz chcialem grać na 64 bit. Więc pobrałem jave na 64 bit (nie wiem jaka to była). A potem zaczeły się problemy. Posiadam chyba zbugowana jave ponieważ nie mogę odinstalować wcześniejszej a mianowicie

Java?6 Update 30(64-bit) <--- w panelu nie mam ikonki javy przy tej nazwie lecz mam ikonkę a w niej po lewej stronie zielony kwadrat a po prawej jakieś ślaczki(nie wiem jak to nazwać.

Gdy klikam w panelu sterowania aby odinstalować wywala mi na pulpit błąd:

Error 1723. There is a problem with this Windows Installer package. A DLL reguired for this install to complete could not be run.

Gdy zainstaluje jave normalną tą z głównej strony javy to po odpaleniu mc to jest taki błąd.

The registry refers to a nonexistent Java Runime Environment insallation or the runtime is corrupted. System nie może odnaleść określonej ścieżki.

Próbowałem w regedit wywalić całął jave lecz to nic nie dało. Intalowanie nowych jav (po wpisaniu java.com czerwony przycisk po środku okna strony)

Proszę was o odpowiedzi w tym temacie a nie dawanie mi liinków do tematów innych użytkowników forum.

POLECĄ +

Opublikowano

A jaki masz system? 32bity czy 64?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...