Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv][Factions][No-Premium][No-WL] - PlayToCraft

em0q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbMku.png

Nudzi cię zwyczajna męczarnia? Chciałbyś pograć z innymi , podbić kanciasty świat?

PlayToCraft

U nas nie zaznasz nudy , sprawimy iż twoje Minecraftowe marzenia się spełnią!

Nasz serwer Survival , to jedno z najlepszych miejsc w których możesz spędzić swój wolny czas.

Załóż własną frakcję , rozbuduj swoje królestwo i podbijaj innych!

IP: s24.csrv.pl:26702

Posiadamy również swój kanał na Youtube , na którym publikujemy najświeższe informacje z serwera ale i nie tylko!

Dołącz do naszego świata , zaproś znajomych i po prostu ciesz się grą!

Sloty: 20

Premium: OFF

WL: OFF

Survival: ON

VIP: ON

Pozdrawiamy Administracja

PlayToCraft

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejde zobacze i zeedytuje post :) , serv slaby dlaczego ? nie mozna /spawn jesli sie jest na spawnie ludzie zabijaja server bez sensu Takie moje zdanie

Opublikowano

No serwer którego szukam, ale jest kilka wad, które wymienię w następujących punktach:

1. Na miejsca event czy, które powinny być nie do niszczenia, nie ma cub, a jak zniszczysz, ban.

2. Ograniczenie mapy do 1500, w rzeczywistości jest x=1200 z=784 (podobno zwiększą do 2000, to będzie gdzieś około x=1800 a z=1400)

3. Jeśli nie zwrócisz na siebie uwagi administracji, to na odpowiedź od nich nie licz.

4. Ledwo wyjdziesz z miejsca respawnu, już nie żyjesz. (to wina graczy)

Ale dla osób, którym nie przeszkadzają te uwagi, mogą być dobrze nastawieni na ten serwer. Prosiłbym, żeby któryś z administracji przeczytał mojego posta i chociaż w części poprawił serwer. Bo najbardziej przeszkadza mi wielkość mapy, bo lubię poszukać miejsca do zamieszkania, ale takiego nie znalazłem.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

No serwer którego szukam, ale jest kilka wad, które wymienię w następujących punktach:

1. Na miejsca event czy, które powinny być nie do niszczenia, nie ma cub, a jak zniszczysz, ban.

2. Ograniczenie mapy do 1500, w rzeczywistości jest x=1200 z=784 (podobno zwiększą do 2000, to będzie gdzieś około x=1800 a z=1400)

3. Jeśli nie zwrócisz na siebie uwagi administracji, to na odpowiedź od nich nie licz.

4. Ledwo wyjdziesz z miejsca respawnu, już nie żyjesz. (to wina graczy)

Ale dla osób, którym nie przeszkadzają te uwagi, mogą być dobrze nastawieni na ten serwer. Prosiłbym, żeby któryś z administracji przeczytał mojego posta i chociaż w części poprawił serwer. Bo najbardziej przeszkadza mi wielkość mapy, bo lubię poszukać miejsca do zamieszkania, ale takiego nie znalazłem.

Oczywiście Shiven dziękujemy za uwagi które nam przekazałeś , serwer stoi praktycznie jeden dzień , więc są jeszcze niedociągnięcia.

Jeśli chodzi o problemy komunikacyjne z Administracją , bardzo przepraszamy , jest dość mocne zamieszanie i nie jesteśmy w stanie wszystkiego przeczytać.

Staramy się jak możemy, wszelkie sugestie mile widziane.

Opublikowano
Pisalem kilkanascie razy na czacie /spamilem krzyczalem, ale nic z tego nie wyniklo. ADmin ma graczy w dupie i nie zwraca na nas uwagi.

Chat leci tak szybko, że często jest nadążyć. Cały czas mam oczy w stronę chat'u i staram się odpowiedzieć na niektóre pytania.

No serwer którego szukam, ale jest kilka wad, które wymienię w następujących punktach: 1. Na miejsca event czy, które powinny być nie do niszczenia, nie ma cub, a jak zniszczysz, ban. 2. Ograniczenie mapy do 1500, w rzeczywistości jest x=1200 z=784 (podobno zwiększą do 2000, to będzie gdzieś około x=1800 a z=1400) 3. Jeśli nie zwrócisz na siebie uwagi administracji, to na odpowiedź od nich nie licz. 4. Ledwo wyjdziesz z miejsca respawnu, już nie żyjesz. (to wina graczy) Ale dla osób, którym nie przeszkadzają te uwagi, mogą być dobrze nastawieni na ten serwer. Prosiłbym, żeby któryś z administracji przeczytał mojego posta i chociaż w części poprawił serwer. Bo najbardziej przeszkadza mi wielkość mapy, bo lubię poszukać miejsca do zamieszkania, ale takiego nie znalazłem.

Podobnie jak wyżej. Przed chwilą sprawdziłem. Mapa jest zablokowana na 1500kratek od spawna. Miejsca eventowe są zabezpieczane.

Na twoje życzenie mapa zostaje powiększona do 2000 kratek.

Pozdrawiam Cris_

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Dlaczego nie moge się zalogować ? Wpisuje swoje hasło tak jak wtedy i nic "wrong password". Sprawdzałem capsa i nic ? Nick Sysucha

Spróbuj zarejestrować się jeszcze raz komendą /register hasło hasło

Opublikowano

Serwer idealny! Szukałem takiego od jakiegoś czasu i nie mogłem znaleźć, ale jednak - znalazłem.

Plusy :

- Ogarnięci Admini,

- Ciekawe Pluginy,

- Nie ma noobów na serwerze (dziesięciolatków itp.),

- Administracja nie olewa graczy.

Minusy :

- jedynym minusem są X-ray'owcy, tacy jak Soul2305.

Polecam serwer!

challenger.png

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer godny uwagi polecam osobiście a to z tego względu na bardzo miłą administracje, miłą atmosferę itp.

gaarapza.jpg
Opublikowano

Anty xray Już jest, bany się sypią niesamowicie szybko.

cissygna.png

Opublikowano

Wszystko jest zajefajnie z tym super anty x-rayem

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Szukam jeszcze jakieś anty cheata, ale coś nie mogę wyszukać.

cissygna.png

Opublikowano

Za chwile losowanie o 10 diamentów zapraszamy!

cissygna.png

Opublikowano

Na serwerze pojawiła się arena do Paintballa i Spleefa , a także scena do nagrywania Live Factor!

Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer zajebisty i przestańcie pierdo*** że admini nie są ogarnięci, a admin tez człowiek może nie zauważyć czy ktos napisał do niego na chacie.

Ocena serwer według mnie to 8+/10

Jest kilka małych niedociagniec ale serwer ma dopiero 2 dni wiec chyba mozna temu wybaczyc.

Opublikowano

Na serwerze zainstalowany jest AntyCheat wraz z anty xRayem , więc praktycznie nie ma możliwości jeśli chodzi o cheatowanie. Dodatkowo administracja czuwa w potrzebie, i sprawdza wszystkich podejrzanych.

Gramy FairPlay! Zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...