Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Nie dostałem nx. Mój błąd ?

tomto65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalogowałem się, przy 3 kroku wysłałem sms. Dostałem sms, że zostałem obciążony 23 zł z czymś, odczekałem minute i kroku 4 nie mogłem nadal kontynuowac. Dałem f5 ( odśwież ) i nic. Do tej pory nexon cash nie ma, jakieś 15 minut. Koledze doszło po 30 sec :(

Mój błąd, czy musze jeszcze czekać? A może komus innemu doładowałem ?

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Zostales obciazony kwota 23.37. W swojej nastepnej transakcji z MOPAY po prostu uzyj kodu : ***********. Waznosc do ...

Edit@ Z tym podarunkowym probowałem i gowno wyszlo...

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Z tego powodu płatność SMS jest niebezpieczna bo 10 razy przyjdzie a za jedenastym sie nie uda, spróbuj napisać do Supportu NEXONA i jakoś rozwiązać sprawę, bo inaczej nikt Ci nic nie zwróci ;/

Na przyszłość polecam inne płatności prócz SMS'a ..

Opublikowano

eh no to skoro przyszedł Ci ten kod podarunkowy to go użyj ! tylko musisz wpisać nr. tel z którego wysyłałeś sms-a i wpisać ten kod... dużymi literami..i zadziała na 100%

ehh.:)

Opublikowano

Więc, mógłby mi ktoś powiedzieć co mam wybrac ? General/Technical/Security/Miscellanous ? Daje lajki

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Więc, mógłby mi ktoś powiedzieć co mam wybrac ? General/Technical/Security/Miscellanous ? Daje lajki

wybierz "użyj kodu podarunkowego"...wprowadź ten , który dostałeś sms-em i numer z którego wysyłałeś sms-a... i kliknij wykorzystaj czy nie wiem jak tam pisze...i nx powinny po chwili znaleźć się na Twoim koncie ;)

ehh.:)

Opublikowano

ale ja nie dostałem kodu podarunkowego, tylko zeby go wykorzystac przy nastepnym kupowaniu... Probowalem z tym kodem podarunkowym rozne sposoby i uj wychidzu

Kocham frydgi

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...